Online Angol - Tanulj velünk kényelmesen otthon!
Angol nyelvtanulás, online angol feladatok, keresztrejtvények, angol tesztek és ami a könyvekből kimaradt... Kezdőknek és újrakezdőknek


Szavazás
BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó


 

Rólunk írták:

Itt olvashatsz egy újabb cikket többek között rólunk is. :)


Íme egy másik cikk! :)
Tanulóink írták:

 

 

"Legjobban az tetszett, hogy az időbeosztásomnak megfelelően tanulhatok. Most egy kicsit lemaradtam, munkahely keresés6váltás miatt. De visszatérhetek, ismételhetem, ha van időm a felgyülemlett leckék közül többet is tanulhatok. A rugalmasság a legklasszabb!”

Tamara - 2019.09.04. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 

"Nagyon szeretem a leckéidet. Mindig van új dolog amit a sok gyakorlás után végre megértek."

Marcsi - 2019.08.08. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam"Korábban már többször nekifutottam az angolnak. Nem nagyon szerettem…
Most először tetszik és lelkesen látok neki.
Tetszik a feladatok változatossága és most először fordul elő, hogy amit egyik nap megtanulok másnap is tudom.”


Anita - 2019.06.01. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 

"A leckék csodásak,a tanulás pedig szorakoztató!Köszönom,hogy veled tanulhatok"

Edith - 2019.03.04. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam"Kedves Tündi!
Eleinte voltak nehézségeim az igeidőkkel de ezek a nyelvtani leirások csodák!
Köszönöm! :)
Szép estét!"


Berni - 2019.03.03. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 

"Kedves Tünde!
Remek a tananyag!Az eddigi feladatokkal volt sikerélményem !Köszönöm ,hogy visszaadta a tanulás utáni vágyamat!:)"

Viki - 2019.01.14. - ingyenes ANGOL nyelvleckék"Nagyon tetszenek a feladatok nem kell szavakat magolni!Szuper az oldal :)"


Zsuzsa - 2019.01.09. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


"Nagyon tetszenek. Úgy érzem, hogy jól tudok velük haladni, pedig tényleg teljesen kezdő szintről kezdtem.
Nagyon jól épülnek egymásra a feladatok."


Györgyi - 2018.10.26. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam"Drága Tündi!
Nagyon tetszenek a leckéid összeállítása, szeretem az egymásra épülő struktúráját, és azt, hogy apró lépésekkel haladva, sokat lehet tanulni. Úgy érzem, hogy valóban ez a kulcsa az idegen nyelvek könnyebb elsajátításában.
Rengeteg olyan dolgot megtanultam már, melyekről a tanáraim említést sem tettek.
Köszönöm, hogy veled tanulhatok.
Szép napot Tündi!"


Adrienn - 2018.10.01. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 

"Nekem nagyon tetszett. Mivel hallássérült vagyok. Szó alatt van a kiejtést és így jobban tudok tanulni mint hallás útján. Köszönöm"

Vali - 2018.09.04. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam"Kedves Tündi!
Nagyon hálás vagyok a leckéidért! Bevallom, kb. 70 évesen kezdtem el tanulni Veled az angol nyelvet, így még sokáig elég lesz a küldött 250 lecke.  A tanulásban nem voltam egyedül, a férjem nem volt kezdő, ő is mindig várta  a leveleidet.
Kimondottan öröm volt számomra, amikor eddig is ismert szavak, kifejezések igazi jelentését felismertem. Nagyon tetszett a módszered. Én is tanár voltam, csak más területen ( mat – fiz). Így nagyra értékelem módszeredet!
Nagyon jó egészséget kívánok, és bízom benne, általad még sokan eljutnak az angol nyelv megismeréséhez, szeretetéhez:"


Marika - 2018.08.29. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 

"Kedves Tündi!
Tavaly vásároltam meg a 200. leckés tanfolyamot. Sok dolog történt az életemben, ezért viszonylag lassan haladok, de nem is az a célom, hogy hamar túlessek rajta, hanem, hogy sok év kudarc után végre megértem az angol nyelvet.
Minden egyes leckét örömmel csinálok és pozitív élménnyel zárok.
Eljutottam arra a szintre amire álmomban sem mertem volna gondolni. A férjemmel Londonban voltunk "előnászúton" és bárhol, ahol beszéltem megértették mint mondok. Rettenetesen féltem a repülőtértől, de ott is sikeresen megértettem magam.
Augusztus elején pedig Horvátországban jártunk és minden helyen én beszéltem, illetve a hajóúton végig fordítottam a magyar csapatnak.
Hihetetlen jó élmény és sírni tudnék azon, hogy a tanáraim szerint soha nem fogok angolul beszélni. Évekig gyűlöltem az angolt, de hála neked élvezem és egyre többet értek belőle!
Köszönöm a lehetőséget, hogy nálad/Veled tanulhatok!"

Katalin - 2018.08.24. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam"Ilyen modszerrel tanulni Mesebeli.Koszi.Es tovabbi sok sikert kivanok Neked!Szep napot!"


Zsuzsa - 2018.05.03. - ingyenes ANGOL nyelvleckék"Nagyon tetszenek a leckék, mert az új anyagot is alaposan begyakoroltatja, ugyanakkor az ismétlést is biztosítják a feladatok. Ráadásul igyekeznek minél több érzékszervet is bevonni a tanulásba. Pl.: ennél a leckénél a színeket jelentő szavak a megfelelő színű betűkkel lettek kiírva.
Öröm a tanulás, és ez az én esetemben nagy szó, annyi sikertelen próbálkozás után! Köszönöm!
Igaz lassabban haladok, mint szeretném, de nagy szó, hogy a nehézségek ellenére, még mindig motiváltnak érzem magam. Pedig a kapott leckék száma, és a már teljesített leckék száma között egyre nagyobb a különbség, mégsem veszítem el a lelkesedésem, mert mikor végre le tudok ülni tanulni, akkor ezek a leckék újra motiválnak, sőt még ki is kapcsolnak."


Tímea - 2018.04.16. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 

"Nagyon tetszenek.Nekem fontos hogy lépésröl lépésre magyaráz és sok a gyakorlási lehetőség.Gondosan egymásra épülnek az órák.Nyelvtanilag alapos és könnyen áttekinthető magyarázatok vannak egészen az alapoktól Pl. Hangzók illeszkedésénél-Nagyon köszönöm."

Alexa - 2018.03.21. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam"A leckék nagyon jók: átgondoltak, jól felépítettek, igényesek, egymásra épülnek, s nem utolsó sorban szórakoztatóak. A magyarázatok érthetőek, részletesek, szemléletesek, érezni, hogy itt tényleg az a cél, hogy segítsenek a nyelv elsajátításában. Mind a példamondatok, mind a gyakorló feladatok segítik az anyag elsajátítását, a mielőbbi sikerélményhez jutást.
Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a lehetőségre! Üdv.:"


Tímea - 2018.03.20. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam"Nagyon tetszenek, érzem a folyamatos haladást. Már előbbre vagyok a leckékkel, de ismét át szeretném venni a teszteket, hogy lássam ha felejtettem, és ha igen, tudjam pótolni. Nagyon szépen köszönöm, hogy létezel Tündi. Úgy érzem, hogy kaptam egy újabb lehetőséget, hogy tanulhassak. És sokkal könnyebben, gördülékenyebben megy minden"


Adrienne - 2018.01.23. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam"A leckék nagyon tetszenek.Könnyen érthetők
a leckék és a gyakorló feladatokkal együtt nagyon jól el lehet sajátítani a tudást."


Árpi - 2018.01.05. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 


"Nagyon sokat tanultam én is (az unokákkal) ezekből a szuper jól összeállított alapszavakból (a többi is nagyon érthető, hasznos). Köszönet ezért az oldalért és, hogy itt lehetünk és tanulhatunk Tőled. Üdvözlettel:"


Magdi - 2017.12.16. - ingyenes szókincsfejlesztő"Minden nagyon tetszik. A játékosság, mert így könnyebben tanulok, élvezem.
A tesztek is és a kérdések is könnyen, jól elsajátíthatók. Tetszik, hogy meg is hallgathatom a kiejtést.
Szóval, klassz ez az egész."


Ila. - 2017.10.08. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam"Kedves Tündi!
7 héttel ezelött kezdtem bele egy intenzív tanfolyamba amit nulláról kezdtem. Szükségem volt rá a munkámhoz.
Mára sikeresen levizsgáztam és ezúton szeretném megköszönni a leckéket, a magyarázatokat és a honlapon található megszámlálhatatlan gyakorlási lehetoséget, ami nélkül nem sikerülhetett volna. Továbbra sem hagylak el benneteket és szorgalmasan gyakorolgatok tovább. Hálásan köszönöm!
Üdvözlettel"


Edith - 2017.09.19. - ingyenes ANGOL nyelvleckék"Kedves Tündi,
Imádom a leckéidet, gyakran ismételek, és mindig találok valami újat, amit alaposan be is gyakorolok. Nagyon élvezem a sikereimet is, amit a nálad szerezett tudásommal elérek. Köszi!"


Edit. - 2017.07.08. - ingyenes ANGOL nyelvleckék
"IMÁDOM!
Kedves Tündi... a szívembe zártalak :)"


R.Éva. - 2017.07.06. - ingyenes ANGOL nyelvleckék"Kedves Tündi!
Megint ilyen jol összeallitott nyelvlecket sosem lattam .a Tanulas könnyü es elvezetes.nekem nagy problemam volt az angollal,de Most olyan erthetöen van minden megadva ,hogy egy elmeny a Tanulas. A gyakorlo anyag is Super.nagyon köszönöm"


Erzsébet. - 2017.06.21. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam"Kedves Tündi - Tanoda!
Az angol leckék ideje végeztével szeretnék köszönetet mondani a sok-sok változatos feladatokért, a fiatalos lendülettel rendelkező aranyos játékprogramokért, s azért, hogy a leckékre fordított idő minden perce örömet szerezhetett  idős fejjel is nekem. Nagyon szép tanári munkát, kitartást és ilyen lelkesedést kívánok  a feladatok összeállításához!"


Fülöp. - 2017.06.09. - ingyenes ANGOL nyelvleckék 

"Gyakran utazok külföldre is, ezért szeretnék angolul beszélni legalább alpszinten. A leckék hasznosak, jól érthetők a magyarázatok, hasznosak voltak a feladatok, és az különösen jó, hogy azonnal tudtam  kontrollálni a feladat megoldásaimat, illetve az is nagyon jó ha megakadtam van segítség, " a tipp" gombra kattintva.  köszönöm."

K. - 2017.05.25. - ingyenes ANGOL nyelvleckék"Most, hogy írok neked, megragadom az alkalmat, hogy kifejezzem csodálatomat és tiszteletem mind a pedagógusi képességeid, mind az angol tudásod előtt. A leckéid változatosak, játékosak, szórakoztatóak még az én korosztályomnak is. Csak lassan tudok haladni a tanulással, de haladok. ez a lényeg! és Te mindent megteszel, hogy mi is sikerélményhez jussunk.
További sikereket kívánok a munkádhoz!"


K. Mária. - 2017.05.23. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam 

"Lassan olyan vagyok mint a gyerekek,mert alig várom hogy a gép elé ülhessek a szabadidőmben és csinálhassam a feladatokat."

H.Szilvi. - 2017.05.14. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam"Köszönök mindent amit küldsz, mert érdekes, inspiráló, és csak úgy egyszerűen kényszerít, hogy foglalkozzam vele. Köszönöm."


E. - 2017.04.25. - ingyenes ANGOL nyelvleckék 

"Kedves Tünde!
Igen szórakoztatónak tartom a tanításodat.
Kétkedtem, hogy így is meglehet tanulni angolul. Azonban most már látom, hogy nem kell nyelviskolába járnom, hanem otthonomban kényelmesen is elérhetem a célom.
Üdvözlettel:"


G. - 2017.04.06. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 

"Kedves Tündi!
Nagyon tetszenek a küldött leckék, szépek, és szórakoztató is, de a legfontosabb, hogy könnyedén tanulhatók.
Nagyon szemléltető, nagyon jó módszer, nagyon hálásan köszönöm, szorgalmasan tanulom.
Üdvözlettel:"


Pné Ilona- 2017.03.21. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam 

"Imádom tanulni az angolt! Eddig mindig feladtam, mert nem tudtam egyedül, de itt olyan jól fel vannak építve a leckét, hogy érzem napról-napra fejlődöm. Köszönöm!"

Sz. - 2017.03.13. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyamk


 

"Tetszik az anyag,mert rövid és nincs benne sok felesleges szöveg. Jónak tartom a leckek vegen a szótanulót és hogy sok feladat van,amiken keresztul belehet a tudasunkat gyakorolni.
udv."


B.A.- 2017.02.07. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam 

"Nagyon hasznosak a leckek, az oldal. Tenyleg segitseg a nyelvtanulasban, Koszonom szepen!"

F.Dori - 2017.01.25. - ingyenes ANGOL nyelvleckék


 

 

"Nagyon jónak találom a leckéket és a feladatokat. Több dolgot értek amit eddig nem értettem. Jók a szójegyzékek is. Lényegre törőek a magyarázatok."

 

Cs.M- 2017.01.22. - ingyenes ANGOL nyelvleckék 

"Nagyon jók. Nekem az tetszik benne a legjobban, hogy tényleg egy kezdő is tökéletesen megérti a rengeteg gyakorlással. Köszönjük"

Ili - 2017.01.21. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 

 

"... Kitartóan csinálom a feladatokat, mert érdekesek, alaposak,szórakoztatóak.Eddig mindig feladtam egy idő után,most először van kedvem tanulni,mert az elejétől sikerélmémyt adott. Köszönöm!"

Zs.- 2017.01.07. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam 

"Kedves Tündi, jó a nyelvérzékem, viszont alapvetően lusta vagyok. Mindig ilyen nyelvtanulásról álmodtam, játékosan , szórakozva. Nagyon élvezem. Köszönöm Neked!"

M.É - 2017.01.04. - ingyenes ANGOL nyelvleckék


 

"Egyre zseniálisabbnak tartom a módszereteket. Sokféle módszer szerint tanultam angolt, de ennyire hasznos és érdekes, szórakoztató, aktuális egyik sem volt. Rengeteg új hasznos szóval ismerkedem meg. Köszönöm! A mai küldemény nagyon kedves és különösen szórakoztat. Örömmel foglalkozom az angol nyelvvel. Üdv:"

N.- 2017.01.01. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam
"...Nagyon örülök, hogy rátaláltam az oldaladra. Mindig utáltam angolt tanulni, de Te olyan érdekesen és játékosan adod az anyagokat, hogy élvezet velük foglalkozni. Hiába mi is "nagy gyerekek" vagyunk. Számunkra is jobban ragadnak így a dolgok. Köszönöm előre is a segítségedet"

I.- 2016.12.06. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 

"Nagyon jól felépitett leckék.Mindent tartalmaz ami az angol nyelv megtanulásához szükséges.
Különösen kiemelendők a videók, ezekből szórakozva még többet lehet tanulni. Gratulálók a tananyag összeállításához."


Elvira- 2016.11.21. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam"Very good!
Ímádom nagyon jól magyarázol!
Szuper a játék is!
Egyszerűen fantasztikus!
Alig várom, minden nap h gyakoroljak!
Nagyon ösztönző hatásúak a feladatok!"


- 2016.11.18. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 


"Kedves Tündi! Nagyon tetszenek a leckéid! Általad játszva tanulhatok, mint a gyerekek, pedig már nem vagyok fiatal. Nem munka, szórakozás az egész és közben mindig előbbre jutok. Nagyon jó tanár vagy! Sok sikert, erőt, egészséget kívánok a további munkádhoz"


 

K.M.- 2016.09.06. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam 

"Kedves Tündi! Az első elolvasás után azt mondtam: Hűha!! Nagyon érdekes dolgok, örülök hogy megismertetted velem.Nagyon tetszik! Nagyon köszönöm, csuda jók! Üdvözlettel"

Margó - 2016.09.05. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 

 

"Köszönöm az elküldött leckéket, nagyon jók. Próbálok addig nem tovább lépni, míg száz százalékosan nem megy az aktuális. Lassan, de biztosan haladok:) A jövőben is biztosan használom ezt a jól kialakított remek programot az angol tudásom csiszolásához. Üdvözlettel"

 

Sz. Zsolt- 2016.08.29. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam 

"Kedves Tünde!
Nehéz lenne kiemelni egy konkrét dolgot. Nekem nagyon tetszenek a feladatok, a játékok.
Csak azt sajnálom, hogy nem találtam rátok hamarabb... Üdvözlettel:"


Edina - 2016.08.29. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 

A leckék és minden nagyon de nagyon szuperek!!! Örülök hogy rá találtam az oldalra!! "

 

O.K.- 2016.08.26. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam 

"Most sikerult csak belenezzek,de nagyon tetszik mert az alapoktol kezdodik az anyag.Eddig ijen tanulasi modszert nem lattam Nagyon de nagyon koszonom az anyagokat,es ertekelem nagyon a rengetek feladatot is.SZep napot es minden elkepzelheto jot!"

A. - 2016.06.07. - ingyenes ANGOL nyelvleckék


 

Hogy tetszettek a leckék?
"Nagyon tetszenek, játékosak, könnyen megérthetőek,pedig soha nem tanultam angolt."


 

Gica- 2016.04.29. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam 

"Nagyon jók! Nagyon sokat segít nekem!
Nagy részét már tanultam, de így röviden, velősen megmagyarázva sokkal érthetőbb!
Sok köszönet érte!"


Margó - 2016.04.12. - ingyenes ANGOL nyelvleckékHogy tetszettek a leckék?
"Kedves Tündi! Ebben a részben olyan feladatokkal foglalkoztunk, amelyek számomra eddig mindig emészthetetlenek voltak. Veled viszont minden egyszerű és logikus volt. Köszönöm:"


 

Judit- 2016.03.21. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam (38-45, lecke) 

"A leckék nagyon hasznosak számomra, ez az első olyan angol tanulási formula, amire rá tudom venni magam."

Fruzsina - 2016.02.24. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam
"Nagyon tetszenek a leckék, világosak a feladatok. Mindent köszönök! Nagyon nagy ötlet volt ehhez az oktatáshoz csatlakoznom!"

 

Ágnes- 2015.01.10. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam 

"... A leckéket is köszönöm, mert nagyon jók, érthetőek. Én előtte semmit nem tudtam angolul és ahogy haladok, lassan már rövid mondatokkal ugyan, de meg tudok szólalni. Igyekszem, hogy a többi leckét is mielőbb elsajátíthassam. Mégegyszer köszönöm!"

B. Gabi - 2015.07.18. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam 

"...A 20 lecke amit kuldtel fantasztikus! Hala ennek itt Nagy-Britanniaban Wales-ben egy olyan allasra tudtam szert tenni ahol csak es kizarolag angol ajku kollegaim kesznek! ...
Koszonom szepen !
Udvozlettel :"

 

R.- 2015.07.13. - ingyenes ANGOL nyelvleckék 

 

"Nagyon szepen koszonom a lehetoseget.Nagyon sokat fejlodtem es orommel jatszva tanultam.Az onbizalmam is rengeteget fejlodott.Nagyon boldogga tesz amikor a TV ben megertem az egzszerubb beszedet..."

 

B.E.- 2015.06.20. - ingyenes ANGOL nyelvleckék 

 

"Nagyon változatosak a feladatok, nyugodtan hívhatnánk a honlapotokat így : " játszva, könnyedén angolul""

 

Viktória- 2014.04.05. - ingyenes ANGOL nyelvleckék 

 

"Hu !!!! Nagyon jók !!!!! Vegre valaki úgy magyarázza el , hogy meg is értse az ember!!!! Nagyon örülök , hogy befizettem a tanfolyamra! :D"

M. G. - 2015.02.09. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam 

"Kedves Tündi! Nagyon köszönöm ezt az aranyos filmet a kis dalocskával.
Szinte hitetetlen, de a feladatot két meghallgatás után 100 %-ban megoldottam.
Nagy mértékben hozzájárultál az eddigi fejlődésemhez, amiért ezer köszönet immár sokadszor...

 

Évi- 2014.12.18. - ingyenes ANGOL nyelvleckék 

"Kedves Tündi!
Köszönöm szépen a kedvességed és a lehetőséget.
Mindig szerettem a leckéket amiket kaptam tőled és nagyon hozzájárult az angol tudásom tökéletesítéséhez.
Azóta rengeteg angol nyelvű kapcsolatom van, a barátokkal napi szinten levelezek.
Igyekszem fejleszteni a tudásom. Kitárult a világ és ezt NEKED is köszönhetem.
Örömmel vettem, hogy ha vannak frissítések, új anyagok azokról kapok tájékoztatást, mert így érzem hogy mint tanuló fontos voltam, vagyok. Csak dicséret érte és köszönöm.
Üdvözlettel:

Kati - 2014.11.23. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 

 

 

"Tetszik az egész lecke úgy, ahogy van. Alig várom, hogy hazaérjek és amikor van időm már veszem is elő, hogy tanulhassam az angolt, köszi.

Mária - 2014.11.03. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam"Kedves Tünde!
Ebben a kis levelembe szeretném neked megköszönni, hogy a leckéid segítségével ennyire kedvet kaptam a tanuláshoz:-)
Élvezet tanulni:-)
Amint az időm engedi, rögtön a gép mellé ülök, és gyakorolok.
Bár a kiejtésemen még van mit finomítani, de talán a sok gyakorlás meghozza gyümölcsét!
Köszönet még 1x. Marietta"

Marietta - 2014.09.22. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam 


Kedves Tündi!

Minden leckéd nagyon élvezetes és igazán jól egymásra épülő!
Ennek a mostaninak viszont külön örülök. Hiába nyúztam különféle felkészültségű embereket, ugyan, mondanák el nekem: mi a különbség a have és a have got használata között, csak "maszatolás" volt a válasz. Akadt közöttük középfokú nyelvvizsgával rendelkező, angolszász nyelvterületeken évekig élő, de még nyelvtanár is!!!

Tőled kaptam meg a világos, egyértelmű, "rövidre zárt" választ. Köszönöm!

Szép napot, üdvözlettel:

H. Margó - 2014.07. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam
Kedves Tündi!
Ezek a feladatok nagyon sokat segítenek:
1 emlékezni a már tanult dolgokra is.
2 a játékos feladatok segítségével nem csak muszályságból gyakorlok.
3 a bátorító üzeneteid (amiket az e-mail címemre küldesz)emlékeztetnek arra, hogy mi a célom.
köszönettel:


Pálma- 2014.06.20. - ingyenes ANGOL nyelvleckék

Nagyon tetszenek a nyelvtani magyarazatok,a valtozatos,erdekes ,boseges gyakorlo feladatok ,melyeknel szukseg eseten azonnali segitseget is kapunk es ertekelest,ami szerintem barmely eletkorban fenntartja az erdeklodest ,inspiral az allando gyakorlasra.Ennyi kellemes orat nem szerezhettem volna mas tanfolyammal.Koszonet erte.Tovabbi sok sikert kivanok a Tanoda minden dolgozojanak.
Udv.

Magdi - 2014.05.16. - ingyenes ANGOL nyelvleckék
Kedves Tündi! Igazán remek tanfolyam volt! Minden nap vártam az új leckéket. Köszönet érte!!!! Sok feledésbe merült ismeretet sikerült felfrissíteni! És ami még nagyon tetszett azok a magyarázatok és a rávezetések. Egyszóval REMEK volt. Mégegyszer köszi és tovabbi szép napot ,jó egészsget,kitartast  és nagyon "sok" tanulót kívanok.

Lajos- 2014.05.05. - ingyenes ANGOL nyelvleckékSzia Tünde!

Hát ez nagyon hasznos, ezt ki fogom nyomtatni, soha nem lehet, tudni, mikor veszi az ember hasznát.
Igazán annyira figyelmes vagy, és mindenre gondolsz, nagyon széleskörű az oktató anyagod.
Köszönöm és minden jót kívánok, szép napot!

Adrienn - 2014.05.03. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam
Kedves Tündi!

Soha nem gondoltam, hogy egyszer meggyőzöm magam arról, hogy hasznos lenne még egy nyelvet megtanulnom, de ennek is eljött az ideje.
Nagyon tetszettek a kreatív és életszerű példamondataid, melyek segítségével könnyebben el tudtam sajátítani a nyelvtant.
Köszönöm szépen a segítségedet!


E.Zsófi- 2014.05.01. - ingyenes ANGOL nyelvleckékKedves Tunde!!!!En legalabb 10 eve tanultam angolt,meg anno a kozepiskolaban,azota nagyon sok ido eltetl es nagyon sok mindent elfelejtettem,mondjuk nem is nagyon volt ra lehetosegem,hogy tanulhassam az angol nyelvet,mert francia nyelvet tanitottak inkabb,sajnos.most nagy szuksegem lenne pedig ra.A ferjem egy ideje Angliaban dolgozik es juliusban en is mennek es addig orulnek ha valami ramragadna!!!de a te leckeidnek es a feladataidnak koszonhetoen sikerulhet,imadom oket es teged is,hogy segiteni tudsz nekem ebben.Udvozlettel
Emoke.Koszonom,tovabbi szep napot!!

Emőke - 2014.05.01. - ingyenes ANGOL nyelvleckék
Helló Tünde!
Köszönöm, hogy ilyen jól és érthetően elmagyarázod mindegy feladatot, és ezt mind a saját szabadidődből!
Köszönöm!
Nagyon sok mindent tanultam neked köszönhetően!


Róbert- 2014.04.30. - ingyenes ANGOL nyelvleckék


 


Kedves Tündi! A záró tesztem 84% lett,aminek nagyon örülök. Nagyon szépen köszönöm,hogy kijavítottad a hibáimat, nagy segítség. Még egyszer köszönöm!

Dezső - 2014.04.10. - ingyenes ANGOL nyelvleckék
Nagyon koszonjuk ezeket a kedves leckeket.Az unokaimmal tanulunk.Igy jonnek haza. Mama kuldott Tunde lecket?
Sok puszit kuldunk Irma Norbi Mark


Irma- 2014.04.10. - ingyenes ANGOL nyelvleckék


 


Nagyon hasznos számomra a videó.Látom,hallom,olvasom.
Köszönöm .
Üdv.:

Imre - 2014.04.08. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam
Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra. Sok oldalon próbálkoztam már, de ez az első amin tényleg tudok gyakorolni. Ahol nem csak magolnom kell, hanem feladatokat is lehet megoldani. Soha nem ment a magolás, mindig gyakorlatban tudtam csak elsajátítani mindent. Mindig duzzogva ültem le tanulni, mert egyedül nem ment, de most azon kaptam magam, hogy már 3 órája csak az angollal foglalkozom. Szóval gratulálok az oldal szerkesztőinek, nagyon jól sikerült! Köszönöm szépen, hogy itt tanulhatok! :D

Szabina- 2014.04.08. - ingyenes ANGOL nyelvleckék


 


Kedves Tünde-nagyon szépen köszönöm az ajándék csomagot, nagy segítség ez, mert könnyen érthető. Ugyanis, mint említettem 4.éve tanulok angolt kis falunkban, felnőtt oktatás keretében, heti egy alkalommal. ... Ez a mostani tananyag, amit kapok tőled-aranyat ér!
üdv.

Eszter - 2014.03.28. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam
Nagyon tetszett,hogy pontosan kuldtetek a feladatokat,erthetoek voltak,s minden segitseget megtalaltam a feladatokhoz. Koszonom.

Zsuzsa- 2014.02.20. - ingyenes ANGOL nyelvleckék


 


koszonom ezt az oldalt.Amiota ratalaltam nem tudok a gep elol felallni mert annyira szeretem.

Erzsébet - 2014.02.20. - ingyenes ANGOL nyelvleckék
Szia! Már sok online angolt rendeltem, ez az első, amit rendszeresen meg is csinálok, mert egyszerre nem sok, nem nehéz, ellenőrizhetem is a tudásom azonnal és az alapoktól indult.Köszönöm!!

Timi- 2014.02.06. - ingyenes ANGOL nyelvleckékKedves Tûndi! 
Angliàból küldök  Neked sok sok új évi jó kívànsàgot, és   ezúton mondok köszônetet az értékes munkádért! Általad már nem is annyira életveszélyes az egyedûl repülés. BUÉK!

Erika - 2014.01.01. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam
Az adott nyelvtan egyszeru , ertheto magyarazata ,a sok gyakorlo feladat,melyekhez azonnali segitseg van,ha elakad az ember.Kulon koszonom,hogy a teszteket olyan hamar kiertekeled szovegesen is.
Nagyon ugyes vagy!!!.


Magdi- 2013.12.11. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 


Kedves Tündi!
Tetszett a sok gyakorlási-, és fordítási lehetőség, a sok új ige. Azt hiszem aki igazán akar tanulni, az megteheti ezekből a leckékből.
További szép napot.

Tündi - 2013.11.23. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyamKöszönöm neked, most már rávettem magam, hogy nem csak 2 naponta nézegetem a leckéket hanem minden nap. A szójegyzékedből kis kártyákat készítettem és egy dobozból kihúzgálva gyakorlom őket + újra végig csinálom a korábbi feladatokat.

Vilmo- 2013.10.29. - ingyenes ANGOL nyelvleckék
Kedves Tündi!
Csak most sikerült a húsz ingyenes leckét végigvenni.Szerencsére megrendeltem a 100 órás csomagot, mert most nagyon hiányozna ha holnap nem tudnék új leckét csinálni. Remélem azután is lesz folytatás!
Nagyon köszönöm , mert sok év után végre újból tanulok és nem kell mennem sehova.
Munka és gyerekek mellett is belefér a napomba.
Üdvözlettel:

Gyöngyi - 2013.09.17. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyamGratulálok Tündi! Fantasztikus az oldal! Nem csak tanítod az angolt, de kedvet csinálsz a tanuláshoz a jól összeállított anyaggal. Magam sem hittem, hogy 3 nap tanulás után (a 0-ról kezdtem!) megoldom a fordítási feladatokat. Mi ez, ha nem sikerélmény? Nagyon köszönöm neked! Nagyon várom a folytatást! Sok sikert kívánok neked!
Üdv:


Márti- 2013.09.14. - ingyenes ANGOL nyelvleckék
Nekem,minden tetszik!Az egész anyag ahogy van,tökéletes!Szívesen ülök  le tanulni,nagyon szeretem!
És,nagyon köszönöm!

S.Margit - 2013.08.25. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam
Tetszik, hogy úgy vannak összeállítva a feladatok, hogy felkeltsék az érdeklődést.


Zoltán- 2013.08.07. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam
Szia :)
Hálásan köszönöm a munkádat! Kb.egy órája akadtam rá erre a csodás oldalra,de még most ,leragadó szemekkel is alig tudom letenni a kis kijelzős telefonom :)
Izgatottan várom a feladatokat.
Legjobbakat kívánom :)

Andi - 2013.08.07. - ingyenes ANGOL nyelvleckékNagyon köszönöm a feladatokat, sokat segítenek a tanulásban. Nagy részed van benne, hogy már egy éve kitartóan tanulom az angolt, és nagyon élvezem.
Köszönet érte!


Zsuzsa- 2013.08.06. - ingyenes ANGOL nyelvleckékSzia!Az egész tanfolyam logikus.érthető.szórakoztató.könnyen tanulható volt!!Köszönöm

 

Csilla - 2013.07.13. - ingyenes ANGOL nyelvleckékMinden. Nagyon hasznos volt. Áttekinthető minden lecke. Megfelelő mennyiségű egy-egy anyag terjedelme. Érthető, tanulható. A sok-sok lefordítandó mondatot találtam jónak! A szavak elsajátításának ez a legjobb módja! Örülök, hogy jelentkeztem, és annak még jobban, hogy a Tudástárra is!!!! További jó munkát!
Köszönettel:


Melinda- 2013.07.12. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam
Kedves Tündi!Nagyon boldog vagyok mert most úgy érzem hogy ami eddig elérhetetlennek tűnt számomra azt most mégis megtudom csinálni!!!! Köszönöm :-))))

Erika - 2013.07.07. - ingyenes ANGOL nyelvleckékKedves Tündi!
Az idő kifejezéséhez használt "játék" nagyon tetszik nagyon hasznosnak találom!
Többször is végig mentem rajt hibátlanul, és nem csak az idő hanem a számok tanulásában is segít.
Szuper


Marianna- 2013.07.03. - ingyenes ANGOL nyelvleckék 


Szia!Ngyon köszönöm a leckéket!!!!Tetszett az érthetőség,a gyakorlatok,és egyáltalán az egész szuperül fel van építve...én csak veled tanulom az angolt,de haladok vele!!!Még egyszer köszönöm!Üdv Csilla

Csilla - 2013.07.02. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyamIgazán jól van elmagyarázva és jó, hogy nekem kell a feladatoknál rájönni mit rontottam el.
Köszönöm szépen! Thank you


Annamari- 2013.06.27. - ingyenes ANGOL nyelvleckék 


Nekem eddig minden lecke nagyon tetszett, amit küldtél. Az a jó, hogy pont megfelel az én tudásszintemnek, öröm megoldani  őket.
Sok üdvözlettel:

Éva - 2013.06.13. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyamKöszönöm a leckéket. Már sokszor elkezdtem és abbahagytam az angol tanulást. Mindig elmúlt a lelkesedésem. Amióta a leckéidet gyakorlom, nincs olyan nap, hogy ne foglalkoznék az angollal. Sőt, nagyon várom a következő napi feladatokat. Jól felépített, érthető és érdekes minden lecke. Örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra..

A.Zsuzsa- 2013.06.08. - ingyenes ANGOL nyelvleckék
Nagyon tetszett a stílus, tényleg érthetően írtad le a nyelvtant. Nagyon szerettem, bár még nem mindet tudtam végigvenni, de amennyit átvettem az remek volt!
Köszönöm!
Üdv.

Márti - 2013.05.14. - ingyenes ANGOL nyelvleckékSoha nem tanultam angol nyelvet. Beiratkoztam egy nyelvi alapképzéses tanfolyamra.Erre az online képzésre kiegészítésként jelentkeztem, de nagyon élveztem minden leckéjét. Tetszett minden gyakorló feladat. Minden nap alig vártam a következőt, sokat segített a másik tanfolyamnál is. Köszönöm szépen! A tesztben biztosan akad hiba majd, de igyekszem sokat gyakorolni! Minden leckém meg van, ki nem törölném!! Még egyszer köszönöm a sok segítséget!.

Angéla- 2013.04.25. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam

Szia Tündi!  Megkaptam az ajándékot és a számlát ,Köszönöm.A leckék nagyon tetszenek mindig a gép előtt ülök .Have a nice day.

Rose - 2013.04.25. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyamKedves Tünde!
Nagyon jók a leckék!Érthetőek és szépen kidolgozott.imádom tanulni.le sem tudom irni hogy mennyire boldog vagyok hogy már mennyi mindent megtanultam és a gyerekemnek is megtudom tanítani.
köszönöm szépen.


Eszter- 2013.04.24. - ingyenes ANGOL nyelvleckék

Kedves Tündi!

Annyira jók ezek a feladatok! Annyira jól össze vannak válogatva, hogy egyszerűen eszméletlen!
Eljutottam az 58. feladatig, és rájöttem, hogy nem vagyok tisztában az elöljárószók használatával.
Ezért visszajöttem erre az oldalra.

És most ezzel a tudással, amit eddig tőletek tanulhattam, simán meg tudtam a feladatokat oldani.
Szinte játék volt az "ebben" "abban" névelős mondatok lefordítása, magyarról angolra pedig annyira könnyű volt, hogy szinte el sem hittem.
Most tudatosult bennem is, hogy azért ha lassan is, de haladok.
És ezt nektek, a ti gondosan összeállított gyakorlataitoknak köszönhetem.
Szinte érzem azt a gondosságot, amikor egy-egy tananyagot összeállítottatok, hogy minden legyen benne, amiről eddig tanultunk.
Nem győzöm eleget hangsúlyozni, hogy milyen jók vagytok.
Köszönöm.

Ági - 2013.04.05. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam
Kedves Tündi!
Nagyon megijedtem ma reggel,amikor nem tudtam bemenni a leckémbe!
Még mindig szeretem a feladatokat és várom az újakat.
Sokat fejlődtem mióta veled tanulok.Napközben sajnos nincs időm tanulni,ezért sokszor reggel korán kelek és azzal kezdem a napot.
Ez nálam nagyon bejött és este amikor már nincs dolgom ideülök megint.
Sok mindent megértek már és beszélgetek is egyre bátrabban!
Nagyon örülök,hogy veled tanulhatok a leckéket változatlanul nagyon szeretem.
Kedves Tündi! Köszönöm a segítséget,és mindent amit Tőled kapok!
Jó egészséget,és minden jót kívánok!
Köszönettel:


S.Margit- 2013.03.18. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 


Minden nagyon okééé!:)Nagyon jó,hogy a teszteket kijavítod és jelzed a hibákat.Ez ösztönzően hat,hogy mindegyiket figyelmesen tanulmányozzam.Igazi magántanárom vagy!Üdv:

E.Izabella - 2013.03.14. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 


Kedves Tündi!
Köszönöm az anyagot. Nem bírom abbahagyni a gyakorlást.
Negyven év után kezdtem el komolyabban tanulni ismét az angolt. Szervezett formában tettem  /teszem/ mindezt úgy, mint ha egy ház falát félig felhúzták volna, de az alapba utólag kell beinjekciózni a "betont".
Ehhez adsz Te nagy segítséget, amit nem győzök megköszönni.
További sok sikert kívánok!


Éva - 2013.03.07. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyamKönnyen érthetőek a leckék.A nyelvtani részek könnyen érthetőek.A 10.-es unokám azt mondja, hogy a módszered érthetőbb,mint az ő könyve.Veled könnyű a tanulás!Csak gratulálni tudok.Minden elismerésem a munkátoké!                               üdv:

izabella- 2013.02.27. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyamNagyon szuper ez a tanulási lehetőség amit nagyon színvonalas feladatokkal próbálsz érthetőbbé tenni azok számára is akik még először próbálkoznak angol tanulással. Én nagyon szeretem nem tudom megunni. Nagyon hasznos időtöltés számomra. Igaz nem vágtában haladok, hanem szép lassan de biztosan.

Munkádhoz további sok sikert kívánok.
Üdv.


Anna- 2013.02.25. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 Szia Tundi!
A Tudastar-Online Angol tanfolyam 62-ik leckejenel tartok,de nagyon jo dolog, hogy kuldod a gyakorlofeladatokat is, hiszen ismetles a tudas anyja, nem igaz? A feladatokat  mar toobbedszerre oldom meg,de meg igy is erdekesek, valtozatosak. Koszonom szepen,hogy szemmel tartod a regi tanuloidat is. Tovabbi jo munkat,

Márti - 2013.02.26. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam
Kedves Tündi
Köszönöm a leckéket és a feladatokat. Sajnos közel egy hónapja nem jutottam a leckéimhez mert kiköltöztünk Angliába és itt nagyon nehézkesen indulnak el a dolgok. De most hogy újra van internet hozzáférésem örömmel tapasztaltam, hogy a leckéim folyamatosan érkeztek. Nagy segítség nekem a tanoda. Köszönöm neked és kedves csapatodnak a szorgalmas munkát.
Sziasztok további jó munkát kívánok és szép napot.


B. László - 2013.02.25. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 Ezúton is szeretnék neked és a tanodának köszönetet mondani a ti és a te közreműködésetekkel sikeres nyelvvizsgát tettem le 2012 év szeptemberében mely a régen áhított diplomám kézhez vételét jelentette és így már a szakmámban Védőnőként dolgozhatok egy csendes kis vidéki faluban. Nélkületek ez sem jöhetet volna létre a közre müködésetek nélkül.
nagyon köszönök mindent kívánok munkátokhoz további sok sikert és jó egészséget mindenkinek.

Ági - 2013.02.18. - ingyenes ANGOL nyelvleckék


 

"Minden tetszik! Soha nem gondoltam, hogy egyszer örömmel fogok nyelvet tanulni, vagy egyáltalán rá veszem magam a nyelvtanulásra. Köszönet a remek munkátokhoz."

Ria - 2013.01.28. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 

Szia Tünde!

Mindegyik lecke nagyon jó, a feladatokkal együtt.
A tanulókártyát is szorgalmasan tanulgatom, nagyon ötletesen készítetted el!

Ildi - 2013.01.10. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 

Szia Tundi!
Leginkabb a biztatas es a szemelyes tanulasi tanacsok, ami nekem erot ad ahhoz hogy folytassam. Meg soha eddig nem jutottam el az angol tanulasban. Most sikerult tovabb lepnem. Ez a tesztiras is nagyon fontos, irtora kivancsi vagyok az eredmenyre. Nagy lenduletet ad, osztonoz, hogy csinaljam.
Gratulalok Nektek!


Magdi - 2013.01.10. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 

Nagyon logikusan vannak felépítve a leckék. Ha bizonytalan vagyok egy megoldásban, akkor is könnyen vissza tudom nézni a helyes választ. Nagyon köszönöm a sok munkádat - úgy érzem magamon, hogy hasznos és (főleg) élvezetes a tanulás.

Éva - 2013.01.09. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 

Kedves tanoda&tündi!Meglepetést okozott számomra,hogy mindég kapok leckét meg gyakorolhatok...annak ellenére,hogy nem rendeltem tőletek további feledatot!ez fantasztikus....azóta,hogy feliratkoztam már angliában dolgozok a szakmámban(hideg burkoló)és nagyon nagy hasznát veszem mindennek amit kapok tőled,minden ismerősömnek ajánlom!!!!!I love you&you project!

John- 2013.01.08. - ingyenes ANGOL nyelvleckék


 

Hogy tetszettek a leckék?:

szuper....imádom.
órákig le tudnak kötni!!
köszönöm.

Zsolt - 2013.01.07. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 

Kedves Tündi!A hozzáfárás és a csomag is megérkezett. A bőség zavara. Sajnos munkámból kifolyólag ritkán tudok foglalkozni a leckékkel, ezért lassan haladok, de minden érthető, szerethető, összefoglalva szuper és gratulálok hozzá! A saját tempómba lassan haladva is sok örömet okoz. Köszönet a munkátokért!

Ria - 2013.01.05. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 

Akkor ülhettem le tanulni, amikor épp volt rá időm, és a játékokat kislányom is nagyon élvezi! Szívesebben ül le ezzel játszani (tanulni), mint az iskolai füzetével.

N. Éva - 2013.01.05. - ingyenes ANGOL nyelvleckék


 

Mi tetszett a tanfolyam során?

A szabadidőm eltöltése Veled! Gratitude dear Tündi!! :)

Gábor - 2012.12.30. - ingyenes ANGOL nyelvleckék


 

Tünde! Nagyon köszönöm a szuper jó leckéket. Sokat
gyakorolok. Teljesen kezdőként vágtam bele az angolba 57 évesen. Már van sikerélményem.

G. Szilvia- 2012.12.30. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 

Nagyon örülök, hogy az Interneten megtaláltalak benneteket.A nulláról indultam,nem volt semmilyen angol ismeretem.A leckék tanulása eredményeként egyre több szót felismerek, megértem. A nyelvtant is igyekeszem elsajátítani. Amikor tanulom értem a lényeget, de a feladatoknál többször hibázok.Módszertanilag nagyon tetszik a leckék felépítése, nem csalódtam a tanfolyamban. Az ünnepek után igyekszem behozni a lemaradásomat, mert van bőven elmaradt leckém.Köszönöm a lehetőséget, folytatom tovább.

Marcsi - 2012.12.29. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 

KEDVES TÜNDI!Reggelenként 2 óra az angolra szánt időm, mivel akkor vagyok a legfrissebb 7o évesen.Délutánonként is ismételgetek,a házi munka után.Nekem lassabban megy,de nem adom fel, mivel így is sokat értek már és ez nagyon jó érzés,az unokák is büszkék rám.Köszönöm neked,hogy egy kicsit így érthetőbb a mai világ számomra is.ÜDV.


B.Paula- 2012.12.29. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 

Köszönöm a leckéket Tündi! Eddig rengeteget tanultam Tőled! Folyamatosan ismételgetem a feladatokat, így könnyebben megmaradnak a számomra "nehezebben emészthető" részek! Volt már olyan is, hogy besegítettem a középiskolás fiamnak is /nagyon büszke voltam magamra/!Üdv:Zita

Zita - 2012.12.28. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 

Minden nagyon jó. Szeretek gyakorolni a feladataiddal. Szeretem a kakukktojásos feladatokat és a rejtvényeket is.

Tímea - 2012.12.28. - ingyenes ANGOL nyelvleckék


 

A nyelvtani részekhez nagyon egyszerű és jól érthető a magyarázat. A példamondatok nagy segítséget adtak. Nagy segítség, hogy a szavaknál a kiejtést is külön feltüntetted! A játékok és a képes szókártyák változatossá és érdekessé tették a tanulást.
61 éves vagyok, és eddig még soha nem tanultam angolul. Csak hasznos időtöltésül kezdtem hozzá, de nagyon megszerettem. Köszönöm a segítséget!

J. Ildi - 2012.12.26. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 

Kedves Tünde!

Nagyon tetszik, hogy minden leckének van komoly és egy picit humoros/vidám része is. Nagyon hasznos a lépték, ami egy-egy leckével tovább visz, pont annyi újat kell egyszerre elsajátítani, ami emészthető. Az is jó, hogy sokat lehet a jól struktúrált feladatokkal gyakorolni, továbbá, hogy megvan a megoldás és addig nem fogadja el, amíg tényleg minden betű nem jó. Érthetőek a magyarázatok is (egyelőre :). Megrendeltem a 150 leckés csomagot, örömmel várom.
Üdvözlettel,

Bernadett - 2012.12.22. - ingyenes ANGOL nyelvleckék


 

A tanfolyam során nagyon sok minden tetszett, pl. zárójelben fel voltak tűntetve az angol szavak kiejtések; a sok gyakorló feladat, amihez voltak megoldás.
Csak gratulálni tudok a leckék összeállításához. Nagyon megtetszett az ingyenes tanfolyam, így be is fizettem a 100 lecke tanfolyamotokra!
Csak így tovább!

Ildi - 2012.12.20. - ingyenes ANGOL nyelvleckék


 

Kedves Tündi !
Az ajándék-csomagodat ma kaptam meg. Nagy örömet szereztél vele. Igen hasznos segédeszközöket tartalmaz. Rögtön el is
kezdtem tanulmányozni. Ez a legszebb ajándék, amit az utóbbi időkben kaptam. Nagyon-nagyon köszönöm ! Szeretném viszonozni, bár egyenlőre nem tudom, hogyan tehetném.
Ezúton is kívánok  nagyon Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, Boldog Újesztendőt,  jó egészséget és sok családi örömet !
Üdvözlettel :

Sándor - 2012.12.10. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 

A leckék érthetőek és kedvet csinál az angolozáshoz nap mint nap! Nagyon örülök,hogy rátok találtam. :-)

Panka - 2012.12.10. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 

Szia,

Én már nem vagyok kezdő szinten, most frissítem a régi tudásomat, és ehhez nagy segítséget adnak a játékos angol feladatokat, amelyeket imádok!!!
Köszönöm szépen!!!

Kata - 2012.12.09. - ingyenes ANGOL nyelvleckék


 

A nyelvtani részek nagyon áttekinthetőek voltak. Jók voltak a magyarázatok és az is tetszik, hogy többször is neki lehet kezdeni.

Andrea - 2012.11.29. - ingyenes ANGOL nyelvleckék


 

Kedves Tündi!
Nagyon jók a leckék és a feladatok! Sokkal gyorsabban és hatékonyabban tanulok "Veled", mint eddig bármikor! Köszönöm! Üdv:

Zita - 2012.11.24. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 

Örömmel ülök a gép elé, nagyon tetszenek a leckék.

Péter - 2012.11.22. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 

Teljesen érthetők a leckék és egyedül is megtanulhatók. Csak szorgalom kell hozzá!! Köszönöm!!!!!
(egy 59 éves nyugdíjas Nagyi)

H.Éva - 2012.11.21. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 

Tetszett a kedves, lelkes hangnem. A szándék, az ötlet, a belefektetett energia, ötletek, manapság ez már kincs...:-)

P. Anna - 2012.11.19. - ingyenes ANGOL nyelvleckék


 

Nem csökkent a lendületem, és ezt a jól összeállított gyakorlatoknak köszönhetem. Még van kedvem a napi 2-3 óra angol tanuláshoz. Nagyon köszönöm.

Szilvia - 2012.11.11. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


Mi tetszett a leckék során?:

- szabad időbeosztás, saját tempó
- érthető magyarázatok
- nyomkodós, klikkelős játékok, keresztrejtvények

Zsu - 2012.11.06. - ingyenes ANGOL nyelvleckék


 

Régi hibáimat tudtam ezekkel a gyakorlatokkal kijavítani. Köszönöm.
Szuper jó az összeállítás.

Szilvi - 2012.11.06. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 

Szia Tündi!

Nagyon örülök,hogy rátaláltam az oldalra.nagyon tetszik és nagyon sokat segít a tanulásban.Köszönöm a sok feladatot amit küldesz nekem,szeretem őket és várom mindig az új feladatokat.
Köszönök mindent!
További sok sikert!:)

Zsanett- 2012.11.04. - ingyenes ANGOL nyelvleckék


 

Kedves Tündi!
Ez a mai lecke és feladatsor különösen tetszett.Nagy lelkesedéssel tanultam a párbeszédeket. Üdvözlettel:

Szilvia - 2012.11.04. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 

Szuperek!!
Végre, úgy érzem megéri foglalkozni a témával, és mivel csak az én időbeosztásomtól függ, hogy mennyit töltök el tanulással, ismétléssel nem érzem kényszernek, még ha sokat is bénázok.
Tényleg gratula az egészhez, és nagyon köszi!

Á. Zsolt - 2012.10.29. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 

Nagyon jók a feladatok. Minden feladat nagyon gondosan, érthetően van megszerkesztve. Imádom csinálni. Kimondottan tetszik egy-egy anyag után a teszt feladat, ami felméri a tanuló tudását. Természetesen kicsit szomorú vagyok,ha nem úgy sikerül, ahogy szeretném, de akkor indulok vissza ismételni.
Nagyon várom az eredményt.

További sok sikert.
Üdv.

Anna - 2012.10.24. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 

Nekem már van nyelvvizsgám, de nem igazán használom. Ezért nagyon jó, hogy így teljes mértékben átismételhetem az anyagot. De a kezdőknek is ajánlom, hiszen mindent részletesen átfognak a leckék. Nagyban ajánlom a kezdőknek, de a haladóknak is egyaránt.

Mónika - 2012.10.24. - ingyenes ANGOL nyelvleckék


 

Kedves Tümdi!Köszönöm,egyre jobban értem a beszédet és az olvasás megértést is.Szeretem a feladatokat,nagyon jó a nyitott köny is meg a többit is szeretem.A beszédem lassan,de egyre bátrabban szólalok meg.Boldog vagyok mikor nem kérdeznek vissza,hanem válaszolnak a kérdésemre.
Lassan,de fejlődök!Sajnos a figyelmetlenségemből még most is sok hibám adódik.
Kedves Tündi,mindent nagyon köszönök Neked.Szép napot Neked is.Üdv:

Margit- 2012.10.22. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 

Kedves Tundi!
En abban a szerencses helyzetben vagyok,hogy nap mint nap anyanyelvi kornyezetben hallhatom es tanulhatom az
angol nyelvet.A leckeid es a feladataid azonban rengeteg nehezsegen atsegitenek,nelkuluk sokkal nehezebben boldogulnek.Rengeteg energiat fektetek a nyelvtanulasba,de naprol napra erzem a fejlodest,nelkuled nehezen menne!Koszonom szepen!

Marta - 2012.10.18. - ingyenes ANGOL nyelvleckék


Kedves Tündi!

Megérkezett a küldemény, a szótanulókártyák, a meglepetés könyvecske,- igazán tetszik.
(Benne a számla is.)
A zsebkönyvet azonnal végig kellett lapoznom, -egyszerűen remek!
A kártyák is sok segítséget adnak.
Nagyon köszönöm, biztosan sok hasznát veszem, és színesítik a tanulást.
Munkátokhoz további sikereket és egészséget kívánok.
További szép napot,
Üdvözlettel:

István- 2012.10.16. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 

Könnyen érthető,a feladatok nagyon jók.Az angol tanárnőmnek is feltűnt az angol tudásom  fejlődése,és ezt mind Nektek köszönhetem.Szuper volt!Köszönöm.

Ilona- 2012.10.15. - ingyenes ANGOL nyelvleckék
A tanfolyam során minden nagyon tetszett, nagy örömmel ültem mindig a gép elé, alig vártam, hogy tanulhassak. A feladatok csodálatosak, természetesen volt olyan feladat is amivel szenvedtem, de végig csináltam. Alig várom a teszt eredményét.
Csodálatos munkát végzel, csak gratulálni tudok. Üdv.

Anna- 2012.10.05. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 

Nagyon tetszenek a feladatok,rengeteget tanulok beloluk,eddig ez a leghatekonyabb tanulasi forma,amit kiprobaltam.Koszonok szepen mindent,folyamatosan varom a tovabbi leckeket is.Tovabbi jo munkat!

K.Marta - 2012.10.04. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyamÉrthető, változatos, egyedi. Remek, hogy saját idő beosztás szerint tanulhatok. Alaposan és érthetően többször ismételve vannak ismertetve a különböző szabályok, szavak, mondatszerekezetek. Kiváló feladatokkal és játékokkal megtűzdelve átgondoltan vannak megszerkesztve a leckék. Összeségében örülök, hogy hasznomra vált egy kellemes időtöltés!

Laci - 2012.10.04. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 

Kedves Tündi!

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet! Így már rögtön működött a rendszer. Nekem azért nagyon jó a Tudástár, mert igaz, hogy használom a nyelvet, de a sok évvel ezelőtt megtanult nyelvtani alapokban vannak rések, hiányosságok vagy félreértések. Így kiválóan át tudom venni az alapokat és valahol majd találkozik a kétféle "tudás". Az anyag remek, további hosszú és eredményes működést kívánok!
További kellemes, szép napot kívánok!
Üdvözlettel

Adrienn - 2012.09.30. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam
Kedves Tündi,

Megérkeztek postán a meglepik. Nagyon tetszenek, ahogy a már elérhető leckék, infók is:). Látszik, hogy olyan emberek állították össze mindet, akik valóban segíteni szeretnének akár egy kezdő, akár egy újrakezdő, akár egy haladó angoltanulásában.
Nagyon köszönöm a gyors és igényes munkát!
Bárcsak minden így működne ebben az országban.
További jó munkát kívánok Nektek:)
Üdv,

Orsolya - 2012.09.24. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 

A szavak több leckében ismétlődnek, így könnyű megtanulni. Jók és változatosak a feladatok. Jó, hogy a kiejtés mindegyiknél fel van tüntetve.

Sz. Tünde- 2012.09.20. - ingyenes ANGOL NYELVTANFOLYAM
Tetszik, hogy nem csak szövegből áll az egész, hanem képekkel is szemlélteted. Így a szavakat is könnyebb megtanulni.

Panni - 2012.09.13. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyamKedves Tündi!

Szeretném megköszönni a fantasztikus leckéket, plusz feladatokat amit eddig küldtél.
Holnap Londonba utazom, igaz pár héttel hamarabb a tervezetnél. Előbb kell munkába állnom.
Egy darabig nem leszek internet közelben de amint lehet újra folytatom a tanulást.
...
Te tökéletes tanár vagy!!!!!!!
Boldog vagyok hogy, rátaláltam a nyelv tanfolyamodra!!!!!!!!!!!!!!!!
További jó munkát kívánok!
Üdvözlettel:

Katalin - 2012.08.27. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyamNagyon nagyon hasznos volt nekem. Rengeteget tanultam, es nem tudom kifejezni megfelelo szavakkal a koszonetemet! Boldog vagyok hogy TE vagy!!!

Rita - 2012.08.17. - ANGOL nyelvleckékMi tetszett a leckék során?:


Röviden válaszolva: minden :)
De hát akkor menjünk sorjában....
Legelőször is az tetszett, hogy megtaláltalak :)
Utána tetszett ez az egész amit csinálsz/csináltok.
Először azt hittem ez az oldal is csak olyan lesz majd mint a többi, hogy a 3 lecke után egyszerűen nem fog érdekelni ez az egész :D
De itt ez valahogyan más..... itt valami más volt. Nem tudom elmagyarázni. Tetszik és kész :D
...
A tesztek pedig kiválóak!
Köszönöm szépen, hogy támogattátok az első lépéseim az Angol nyelv megértése felé! Igérem, hogy tovább fogok tanulni! :)
Sok sikert kívánok nektek! És sok tanulót! :)
Üdvözlettel,

Péter - 2012.08.15. - ANGOL NYELVTANFOLYAMKedves Tünde!

Nagyon köszönöm az ingyenes 20leckét.Ezzel a lehetőséggel,rájöttem van rá esély,hogy megtanuljak angolul.Ugyanis én már kezdtem feladni,de a te leckéid nagyon jól érthetőek,és könnyen tanulhatok.
További sok sikert kívánok!

Erika - 2012.08.12. - ANGOL NYELVTANFOLYAM


 

Kedves Tündi!
Szeretettel gratulálok az anyaghoz és nagyon köszönöm. Élvezet a tanulás, alig várom, hogy jöjjön a következő lecke. Csodálatos  tanár vagy, kár, hogy az iskolában nem így oktatnak. Nagyon hasznos, és egyben szórakoztató is.
Minden jót kívánok, üdvözlettel:

Mari- 2012.08.12. - ANGOL NYELVTANFOLYAMMindennel meg voltam elégedve. nagyon tetszettek a kiejtést segítő betű megjelölések.Szóval prima kis leckék voltak.

Vivien- 2012.08.07. - ANGOL NYELVTANFOLYAMKedves Tünde!

Örömmel értesítelek,hogy a postán érkező ajándékot is megkaptam.
Köszönöm szépen,és nagyon örülök,hogy rátaláltam erre a nagyszerü lehetőségre.
Úgy látom ebből minden kérdésemre választ fogok kapni,és már a többi csak rajtam múlik.
További munkádhoz sok erőt, egészséget kívánok!
Üdv:

JUDIT - 2012.08.07. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 

A leckék változatosak ,és nagyon precizen elkészítettek.!! Szuper az egész,és imádok velük foglalkozni!!Köszönet érte!!

Katalin - 2012.07.18. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 


Nagyon-nagyon jók!!Nem lehet abba hagyni!Alig várom,hogy haza érjek és neki álljak a tanulásnak.
Persze még nagyobb lett a motiváció,mióta a munkám során tudtam is beszélni egy kismamával.Köszönöm neked Tündi!!!!!!!!


Gabi - 2012.07.12. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 

IMÁDOM!!! És köszönöm szépen!

Erika - 2012.07.10. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 


Kedves Tünde, a leckék könnyen érthetőek, jól áttekinthetőek.
Megkaptam az ajándékokat, köszönöm őket!:-))


István - 2012.06.26. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam
Szuper jók!!! Az első és egyetlen olyan online tanfolyam, amit teljesen kezdőként (abszolút a nulláról) egyedül, segítség nélkül tudok használni.

Zsolt - 2012.06.26. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam


 

 

Tanultam már angolt, és a megszámlálható és megszámlálhatatlant eddig nem értettem, de ez a magyarázat tökéletes volt, úgy érzem, most már fogom tudni ezután.
Köszönöm


Andi- 2012.06.20. - ANGOL NYELVTANFOLYAM"...nagyon köszönöm :)
Ahogy közeledett a 100. lecke, kezdtem kétségbe esni és számolgattam, hogy meddig is tudok még hozzáférni az oldaladhoz,hogy gyakorolni tudjak.
Köszönöm ezt a lehetőséget, maradok a diákjaid között :)
Nagyon szeretem a leckéidet és mégegyszer köszönöm a lehetőséget!"

Maya - 2012.06.14. - ANGOL NYELVTANFOLYAM


 


Sziasztok!
Először is szeretném, ha tudnátok, hogy fantasztikusak vagytok.
Ez az újra- és újraismétlés nagyon jó dolog.
Nem mindig van időm tanulni, de ha nekiállok, akkor egyszerre akarom bepótolni az egészet.
Nagyon sokat segít, hogy minden új leckéhez minimum 2-3 feladatsort lehet kitölteni.
Így sokkal jobban rögződnek az új nyelvtani szabályok. Nagyon jó így tanulni, mintha fognátok a kezünket,/tudjátok, hol vannak a buktatók, mire kell jobban odafigyelni, erre külön felhívjátok a figyelmet/  ezer köszönet érte.
Most már utolértem magam, kíváncsian várom a teszt eredményét.
Üdvözlettel


Ági- 2012.06.14. - ANGOL NYELVTANFOLYAM


 

Kedves Tünde!

Tetszett, hogy egyszerűen van fogalmazva a nyelvtan, mindennapokban használt szavakat használva szinte megtanulom a mondatokat, s meglepődök, hogy én már ezt is tudom. Köszönöm.

Mariann - 2012.06.12. - ANGOL NYELVTANFOLYAM


 

Szia Tündi!

Köszönöm a leckéket nagyon érdekesek így az angolozás egyáltalán nem tűnik tanulásnak.Teljesen kezdő voltam,veled kezdtem el tanulni,de már büszkén jelentem egyszerűbb mondatokat le tudok fordítani!

Üdv:


Bea- 2012. 06. 06. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam (100 lecke)Kedves Tündi!
Nagyon jók a feladatok és a magyarázatok is.Nagyon örülök,hogy tagja lehetek tanulói csapatodnak.Szinte az összes ráérő időmet ezzel töltöm.Vissza ismételek,ahogy javasoltad is.Köszönöm neked!!!

N.-né Gabi - 2012. 06. 06. - ANGOL NYELVTANFOLYAM


 


Nagyon kevés a szabad időm amikor tanulni és gyakorolni tudok,de nagyon élvezem és nagyon jók a feladatok.

Edit - 2012.05.17. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam (100 lecke)
Nagyon tetszett, hogy a kiejétés is fel volt tüntetve a szavak mellett. Egyértelmű nyelvtani magyarazátok, logikailag jól felépített feladatok az egyes leckéken belül. A motivációt észrevétlenül felébreszti az emberben ez a honlap a nyelvtanulás iránt, ezért nagyon köszönöm, hogy sikerült engem is motiválni, jó kedvvel és várakozással fogtam hozzá a leckékhez!!!!!

Krisztina - 2012.05.08. - ANGOL NYELVTANFOLYAM
Kedves Tunde!

Sajnalom, hogy nem talaltalak meg elobb. mert joval elobbre tartanek mar az angol tanulasban.Rengeteget fejlodten ezalatt a fel ev alatt.Remek tanar vagy!!Az eddigi tudasomat probalom atadni a fiamnak, es sikerrel, mert o teljesen a nullarol indult, es szepen fejlodik.Koszonom Neked ezeket a nagyon jol ertheto, es jol megszerkesztett leckeket.Most jelenleg a 42. leckenel tartok, de nagyon elvezem. Kerlek ne vedd zokon, ha nem irom meg a velemenyemet minden lecke utan, de tudd, hogy fantasztikus mindegyik feladatod!!!Az osszefoglalo teszteket igyekszem kitolteni,es eddig sikerrel./ 96-97%/
Szep napokat neked.


Kriszta - 2012.04.20. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam (100 lecke)Szia Tündi!

El vagyok ragadtatva a leckéktől, tesztektől, magyarázatoktól, játékoktól!

Üdvözlettel:

Julcsi- 2012.04.06. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam (100 lecke)


...Akár az ételes akár a zöldséges kártyákat küldöd, egyformán fogok neki örülni, mert fergetegesek, könnyen megy velük a szavak rögzítése.
Köszönöm szépen!

Gratulálok a Tudástár megalkotásához! Mind az ötlet, mind a kivitelezés első osztályú!
További szép napot kívánok Neked!
Üdvözlettel:


Annamária - 2012.04.04. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam (100 lecke)


 

Ezek igazán nagyon jók bár állna egy nap48 órából.Nagyon köszönöm neked a fáradozást.Boldog vagyok hogy beléptem a tudástárba
EMBEREK ezt vegyétek
szórakozva tanulás
KÖSZÖNÖM!

Csilla - 2012.03.04. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam (100 lecke)
Kedves Tündi!
Nagyon örülök, hogy rátaláltam az odaladra! Nagyon sokat segítenek a leckéid, bár korábban már tanultam alapfokon, de vannak dolgok, amik most válnak világossá. Ha csak 5 perc szabadidőm van, máris valamelyik leckét átolvasom.
Munkádhoz további sikereket kívánok!
Köszönöm szépen!


Kati - 2012.03.04. - ANGOL NYELVTANFOLYAM


 

Szia Tündi te egy igazi tündér vagy a leckéidnek köszönhetően tudtam segíteni(persze az én eddigi tudás szintemen)egy külföldinek! Nagyon jó érzés volt!Köszönöm a leckéket és várom a következőket.

János - 2012.02.27. -ANGOL NYELVTANFOLYAMKedves Tündi,
Most fejeztem be a 84-es lecke összes feladatait.
Nagy élmény volt számomra, csodálatosan vannak megalkotva a feladatok, szórakoztatóak, szinte sajnáltam hogy a lecke végére értem.
Csak jókat írhatok a Tanodáról,minden elfoglaltságom ellenére alig várom az újabb leckéket.
Sok sikert kívánok nektek és minden résztvevőnek,


Lia - 2012.02.10. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam (100 lecke)


 

Nagyon örülök, hogy feliratkozhattam a nyelvtanfolyamodra.A leckék, a tesztek, a nyelvtani magyarázatok nagyon tetszenek. Most kezdem megérteni és magamévá tenni mindazt amit az elmúlt egy év alatt két senior tanfolyam során sajnos nem sikerült.Már majdnem feladtam amikor rád találtam és erre a tanulási formára. Igyekszem kitartani, és örömmel várom a további feladatokat.

Köszönöm és üdvözöllek:

Anna- 2012.02.08. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam (100 lecke)


 

Nagyon köszönöm neked kedves Tündi hogy lehetöséget kaptam az Angol tanulásra mert kint kanadában élek és iskolába járok itt angolnyelvre de sajnos sokszor nem értettem miröl beszél a tanár de igy már meg értem hogy mire tanit mivel te magyarul elmondod mire kell figyelni és igy sokkal könyebb nagyon köszönök mindent

Judit- 2012.02.01. - ANGOL PERCEKKedves Tündi!
Ezúton szeretném megköszönni,a lehetőséget,hogy Veled tanulhatom az angol nyelvet.
Nagyon jó a módszer ahogyan tanitasz.Sokat fejlődtem amióta a leckéidet követem.
Sikerekben gazdag Boldog Újévet kivánok Neked.

V.Veronika - 2012.01.01. -ANGOL NYELVTANFOLYAMMi tetszett a tanfolyam során?

Az egész tananyag precíz kidolgozása, érthetősége, a rengeteg játékos feladat a gyakorlás során. A magyarázatok fantasztikusan érthetőek.Szeretem őket megoldani, de biztos lesz még némi hiányosságom amire figyelmetlen voltam a teszt során, ezeket igyekszem korrigálni. Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy kipróbálhattam, és nem bántam meg hogy megrendeltem a tudástárat. Várom a következő feladatokat. Üdvözlettel:

N. Zsuzsa- 2011.12.31. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam (100 lecke)


Koszonom a feladatokat, nagyon hasznosak számomra. sokat lehet itt tanulni, én  nem értettem abszolút az Angolt, de amióta  megtaláltam ezt a kíváló oldalt azóta megkonnyitette sokkal  a tanulásom
Udv:

Timi- 2011.12.19. -ANGOL NYELVTANFOLYAM


Kedves Tündi, nagyon hasznosnak találom a hangos könyvecskék beiktatását mint játék. Belenéztem a menűbe, sok jó és hasznos témákkal találkoztam. Nem könnyű az angolt  hallgatni és hallás után megérteni, de ezekben a kis hangoskönyvekben meg van a lehetőség visszatérni egy-egy oldalra, valamnt az írott szöveg sokkal könnyebben érthető.
Hálás köszönet, észrevétlenűl egy pár hónap alatt rengeteget tanúltam és sokat értek.Továbbra is minden jót kívánok,

Lia - 2011.12.14. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam (100 lecke)


Szia Tündi.Köszönöm a leckéket.Én is beírom egy füzetbe és onnan gyakorolok.Nekem se mindig sikerül rögtön megoldani,de sebaj  csak sok gyakorlás kell és menni fog.Nem vagyok a gépem rabja,csak olyan jó,hogy van.

Éva - 2011.12.12. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam (100 lecke)
Kedves Tünde,a leckéknél a rendszeres kontroll sokat segít a tudásszint felmérésében és azonnal érzékelhető, hogy hol vannak hiányosságok. Hálás köszönet,

G. - 2011.12.12. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam (100 lecke)Kedces Tünde!
Nagyon örülök, hogy feliratkozhattam a nyelvtanfolyamodra. A leckék, a tesztek, a nyelvtani magyarázatok nagyon tetszenek. Most kezdem megérteni és magamévá tenni mindazt amit az elmúlt egy év alatt két senior tanfolyam során sajnos nem sikerült. Már majdnem feladtam amikor rád találtam és erre a tanulási formára. Igyekszem kitartani, és örömmel várom a további feladatokat.
Köszönöm és üdvözöllek:

Anna- 2011.11.30. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam (100 lecke)


 

Kedves Tündi,
Nagyon tetszenek a leckék, és a rengeteg gyakorlási lehetőség. Megkaptam az ajándékot is, nagyon szépen köszönöm. Alig várom a következő leckéket. Nagyon szépen felépített honlap, gondolom sokáig tartott ezt kivitelezni. Gratulálok a munkádhoz, csak így tovább.

Zsuzsi - 2011.10.15 - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam (100 lecke)Nagyon szeretem megoldani ezeket a feladatokat ha leülök a gép mellé alig bírom abba hagyni!

Sz.G - 2011.10.10 - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam (100 lecke)Szia Tünde,
Eltelt 9 hónap és még mindig imádom a feladatokat és még mindig nem unom az angoltanulást.Úgy érzem egyre jobban és gyorsabban tudom a feladatokat megoldani.
Köszi!!!

Ági - 2011.07.28. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam (100 lecke)Kedves Tündi!
Nem gondoltam,hogy élvezni fogom az angol nyelvtanulását,de ezekkel a weboldalakkal egyre nagyobb kedvem van elsajátítani a nyelvet.Az egész családom körém gyűlik néha és nevetve,játszva tanulunk együtt.Hálásan köszönöm!


Ildikó. - 2011.06.23. -ANGOL NYELVTANFOLYAM


 

Kedves Tündi,
A 2011-es év egyik legjobb befektetése számomra, a tanodába való beiratkozásom volt.
Nagyon meg vagyok elégedve a leckék felépítésével, az ismétlések lehetőségével, hálásan köszönöm, sok sikert a továbbiakban,

Lia - 2011.05.14. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam (100 lecke)Minden-egyszerűen minden nagyon ok!Azóta is csinálom a feladatokat párhuzamosan a nyelvtanfolyammal és sokszor többet tanulok itt mint ott. KÖSZÖNÖM

T. - 2011.03.05. -ANGOL NYELVTANFOLYAM


 

A Tudástár előfizetője is vagyok, ennek ellenére ezeket a leckéket is végicsinálom, mert kell az ösztönzés. Mindíg örömmel nyitom meg levelezésem és az aktuális leckével kezdem a gyakorlást. Köszönöm!

Éva - 2011.02.08. - ANGOL NYELVTANFOLYAMNagyon élvezem a feladatokat.Észrevétlenül tanulok,ez benne a legjobb.

Judit. - 2011.02.03. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam (100 lecke)Köszönöm a feladatokat! Csak csatlakozni tudok azokhoz, akik áradoznak. Tényleg nagyon jók és tényleg nagyon segítenek. Meglepően hatékony, nem is gondoltam volna. Bocs!
Én a munkám miatt vagyok kénytelen angolt tanulni, nem is igazán szívesen teszem, nem is vagyok már fiatal. A feladatok viszont sikerélményt jelentettek, még abszolút kezdő vagyok, csupán 2 hónapja tanulok heti 4 órában. Ennek ellenére nagyon sok olyan feladat van, amelyet jó eredménnyel meg tudok oldani, így mindjárt nagyobb kedvem lett!
Köszönet érte!
Üdvözlettel

K. Erika. - 2011.01.27. - ANGOL PERCEK


 

Már elég régóta küldöd a leckéket és én még sose írtam Neked. Nem azért mert nem jók a feladatok, hanem kíváncsi voltam hogyan fog menni így az angol tanulás. Nagyszerűen. Nem gondoltam volna. Kb. 1,5 évig jártam angolra, több tanárom volt, (Neten még sosem tanultam),de egyet mondhatok (én is meglapődöm magamon)nagyon  várom hogy küld a leckéket.
Köszönöm a lehetőséget.


Erika. - 2011.01.23. -ANGOL NYELVTANFOLYAM


 

Nagyon szépen köszönöm az összes leckét,sok mindent tanultam és végre megértettem az alapdolgokat.A tanfolyam logikusan volt összeállítva ami nagyon tetszik mert én általában mindent azzal csinálok meg:)pihenés képpen a játékokkal is gyakorolhattam a leckét.nagyon szépen köszönöm.

N. Sz. - 2011.01.01. -ANGOL NYELVTANFOLYAMA leckéidnek hála sikerül megtalálni az egyik "alap elakadást" a nyelvtanulásban. Van egy lecke, aminek a feladatait már harmadszor próbálom hibátlanul megcsinálni és még mindig nem tökéletes. Örülök, hogy ez felszínre jött. Ezért is köszönet! Valóban nagyon profik a leckék.
Szerintem olyan ez, mint a sokféle fogyókúra. Mindenki kipróbálja ezt, azt és amazt. Vagy rátalál a neki igazán hatásosra vagy nem. Részemről nagyon örülök, hogy ráleltem az általad működtetett oldalra. :)


Sz. Ildikó - 2011.01.13. ANGOL NYELVTANFOLYAMSzia nagyon tetszik a tanulnivaló ötletes,játékos és könnyen megjegyezhető.A feladatokhoz tartozó gyakorlatok nagyon jók,pl.(mikrofonos),a helyesírást is tudod gyakorolni mert az is fontos,és órákig a gép mellé köt,ami nagyon jó tanulás szempontjából. Nagyon élvezetes. Minden nagyon jó, mindenkinek így kéne tanulnia az angolt. Köszönöm a lehetőséget, nagyon örülök.

H. Albert - 2011.01.01. - ANGOL PERCEKNekem nagyon tetszik a részletes magyarázatok mellett az is, hogy sok kép van a leckékben (én ugyanis vizuális típus vagyok) és így könnyebben megjegyezhető egy-egy szó, vagy kifejezés.

K.Ica- 2010.12.31. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam (100 lecke)


 

Azt érzem, hogy a tudás építőköveiből fokról fokra sikerül feljebb építkezni.

K.Gábor- 2010.12.29. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam (100 lecke)


 

 

Az tetszik a feladatokban, hogy ahogy haladunk előre a feladatoknál, úgy sikerül egyre könnyebben és kevesebb hibával elvégezni a feladatokat. Ez insprirál és sikerélményt ad. Minden nap kb 1 óra tanulás (még fáradtan is) szívesen megy. Köszi!!

Cs.Ági- 2010.12.28. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam (100 lecke)


Nagyon tetszett,hogy egyszerűen és érthetően voltak leírva a nyelvtani részek,amit gyakorolhattam is a feladatokkal. Nekem sokat segített mert,egyedül tanulgatok.

Melinda - 2010.12.14. ANGOL NYELVTANFOLYAM


 

Igazából minden tetszett,de különösen a gyakorló feladatok mivel annyiszor kezdhettem újból míg teljesen jó nem lett,meg persze jó volt átismételni a nyelvtan részét is mert így sikerült megtanulnom egy-két új dolgot amit eddig nem is tudtam.Tehát ez a 20 lecke igazán hasznos volt a számomra.

Szabolcs - 2010.12.09. ANGOL NYELVTANFOLYAM


 

Kedves Tündi!
Nagyon szépen köszönöm a leckéket!Mindíg úgy tervezem, hogy megcsinálom a feladatokat, leírom a füzetembe és egy kicsit gyakorolok.De mindig többet és többet gyakorlok. Ráadásul újabb szavakat is tanulok a feladataid miatt.Csak megköszönni tudom.Én a "nulláról indultam, de már egy kis társalgást bevállaltam.S az az öröm, hogy megértettek, nagyon boldoggá tett.Ez a te érdemed is.Nagyon köszönöm, mégegyszer!


Zavi - 2010.12.10. ANGOL NYELVTANFOLYAM


 

Minden érthető volt és világos. Jók voltak a feladatok! Akkor foglalkoztam az angollal mikor időm volt, nem voltam kötve semmihez. Nagyon tetszett minden, hasznos volt számomra!

Sz. Erika - 2010.12.09. ANGOL NYELVTANFOLYAM


 

Már többször kezdtem el angolt tanulni, de soha nem volt elég kitartásom és végul mindig meguntam ezekkel a feladatokkal viszont öröm az angol tanulás igy biztos vagyok benne, hogy lesz kitartásom végig csinálni a feladatokat. A feladatok érdekesek, izgalmasak nagyon szeretem oket, mindig várom a következő feladatsort :-)

F.Timi- 2010.12.07. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam (100 lecke)Csak gratulálni tudok!!! Színes,változatos,magával ragadó,különösen jó ötlet,az önkontroll miatt a sok játékos feladvány és a tesztek. Köszönettel,további sikereket az élet minden területén!

Katalin- 2010.12.06. - ANGOL NYELVTANFOLYAM


 

Nagyon tetszett , hogy a feladatok játékos jellegűek sok grafikával és videó bejátszással . A vizuális élmény számomra sokkal gyorsabban rögzíthető.

Brigi - 22010.12.02. TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam (100 lecke)


 

Tetszett, hogy sok gyakorló feladat van, és ezeket ellenőrizhetem. Nagyon jó, hogy magamnak tudom beosztani a leckék közötti haladás idejét.

K.É.- 2010.11.16. - ANGOL NYELVTANFOLYAM


 

Szió Tündüs!
A meglepi videót a 6 éves fiam is megnézte  Tetszett mindenkinek , ő is megtanulta pillanatok alatt a szavakat úgy, hogy nem is állt szándékában tanulni  Köszönöm Neked !!!innentől Ő is angolt szeretne tanulni, lehetőleg Nálad!!! Édes, nem ?
További sikereket:

Vné Detti - 2010.11.03. ANGOL NYELVTANFOLYAM


 

Szia Tündi!
Először is köszönöm a sok-sok leckét és feladatokat, számomra nagyon hasznosak.
Már tanultam többször rövidebb ideig angol nyelvet, de sosem tudtam befejezni a tanfolyamokat.
Ez a fajta tanulás nagyon tetszik és mivel van hozzá már egy kis tudásom is ennél fogva most még gyorsan megy. Igyekszem minél többet foglalkozni vele, általában hétvégén van több időm rá.
Egyenlőre még bírom a tempót és nagyon-nagyon tetszik!
Köszi

H.L- 2010.11.02. - ANGOL NYELVTANFOLYAM


 

Kedves Tündi!
Örülök, hogy ráakadtam erre az oldalra. Nyelvvizsga előtt álltam és nem volt segítségem. A feladatok nagyon jók voltak, és még ellenőrizni is tudtam magam. Neked köszönhetően sikerült az angol alapfokú nyelvvizsgám. Köszönöm neked!

K.Gabi - 2010.11.02. ANGOL NYELVTANFOLYAM


 

Szia Tündi! Nagyon örülők ezeknek a feladatoknak amiket küldtél.Nagyon tetszik.Leiratkoztam egy másik angol oktatói oldalról ,mert az nem ment.Itt sok olyan feladat van amiből könnyen tanulok,mert a kiejtések is ott vannak.Ez számomra nagy segítség.

K.G.T- 2010.11.01. - ANGOL NYELVTANFOLYAMAz első nyelvtanulási mód amiben örömömet lelem!!! Hurrá!!!

Erika - 2010.10.27. ANGOL NYELVTANFOLYAMKedves Tundi!
Koszonom, hogy ilyen lehetoseget biztositasz nekem es sok mas angolul tanulni akaronak! Mar az elso lecke utan erzem, hogy sikeres leszek - remelem -!
En lassan 2 eve itt elek Angliaban, ugy jottem ki, hogy kb 5 szot ismertem az angolbol. Most ez joval tobb, de beszelni meg nemtudok. Voltam mar 2x20 oras tanfolyamon, de tudod ha eleve nemtudsz angolul akkor nem is ertesz meg semmit. Nekem ez biztosan sokat fog segiteni. Megegyszer koszonom a segitseged!
Bocsi az irasert, de angol billentyuzetem van.

Marcsi- 2010.10.21. - ANGOL NYELVTANFOLYAM


 

Minden tettszett. Nagyon jók voltak az összeállítások. Rengeteg oldalt felkerestem az angol tanuláshoz ,de ez volt a legjobb . Nagyon érthető és tanulható. Köszönöm szépen

Ica - 2010.10.21. ANGOL NYELVTANFOLYAM


 

Kedves Tündi! Most érzem csak igazán,hogy ragad rám az Angol.Köszönöm neked!

Laci- 2010.10.19. - ANGOL NYELVTANFOLYAM


 

Még nem találtam az interneten ennyire jól összeállított tananyagot.Könnyen tanulható,és egyertelmü!Már régóta próbálkozom az angollal,mindig nekikezdtem aztán mindig annyiban maradt.De ez most szuper!!!Minden nap leülök tanulni egy kicsit,és most már a kisfiamat is tanitom és mindketten nagyon élvezzük a nyelvtanulást!!!Nagyon köszönöm és nagyon várom a többi 100leckét!

Tamara - 2010.10.12. ANGOL NYELVTANFOLYAM


Kedves Tündi!
Ma kaptam az első leckét Tőled. Annyira jó a lecke, a gyakorló feladatokról nem is beszélve. Már órák óta itt ülök a gép előtt,egyszerűen nem tudom abba hagyni a gyakorlást.Nem is értem, hogy nem találtam Rád eddig?!SZUPER az összeállítás,mindenkinek ajánlom.
KÖSZÖNÖM!!!
Üdv:


Judit - 2010.10.08. ANGOL NYELVTANFOLYAM


 


Aranyosak a játékok, a feladatok és sikerélményt adnak.
A gimiben, mikor anno angolul tanultam, sosem kaptam visszajelzést, pedig az ember a hibáiból tanul. (A hibákat pedig sokszor csak figyelmetlenségből követi el.)
Itt van visszajelzés és visszaléphetsz az előző szintre, ha nem tudod elég jól a leckét. Lelkesedés szempontjából sem mindegy!
Köszönöm.

Fruzsi- 2010.10.05. - ANGOL NYELVTANFOLYAM


 

"Szia Tündi!
Még csak most kezdtem (újra 12 év után), de máris szeretem.
Nem találkoztam még ennyire szerethető oldallal nyelvtanulással kapcsolatban.
Mindenhol csak a sablon, de itt van móka is játék.
Gyerekes feladatok. Itt kikapcsolódás a tanulás is.
Játékos formában árad be a tudás a kobakomba.
Köszönöm.
Üdv.:Gabi"

Gabi- 2010.09.28. - ANGOL NYELVTANFOLYAM


 

"Nagyon köszönöm a kiértékelést, igazán örülök, hogy eredményes vagyok.
Külön köszönöm a magyarázatokat a hibázott feladatokhoz, így teljesen egyértelművé válik a névelők és a névelőszerűségek használata.
Őszintén megmondva, nagyon sokféle angol tanfolyamon, órán, magánórán, stb. részt vettem már, de ilyen egyszerű, egyértelmű és könnyen elsajátítható magyarázatokat még nem hallottam vagy láttam."

G.Andi- 2010.08.24. TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam (100 lecke)


 

Hello!
Mielőtt elmentem volna nyelvvizsgázni angolból, ezek a feladatok sokat segítettek, és sokat is tanultam belőlük! Hála Istennek sikerült a középfokú nyelvizsgám angolból, és ezt részben a feladatoknak is köszönhetem!
Szóval :Kösszzz!!!!!
Üdv.:

N.Sára- 2010.08.19. - ANGOL PERCEK


Mi tetszett a leckék során?:

"Minden. Szeretem azokat a napokat amikor megérkezik az e-mail. Köszönöm"

V.A- 2010.08.14. TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam (100 lecke)


 

Nagyon meglepődtem ,mikor rá kellett jönnöm,hogy tul. képpen a nyelvtanulás nem személyes kontaktusfüggő(milyen földhöz ragadtak vagyunk néhányan),csupán a megfelelő módszer,a közvetítő csatorna és persze a tananyag minősége kell hozzá...Tőled ezt napról napra kapom,  
valóban játékosan sajátítom el, ásódik elő belőlem elfeledett tudásom.Nagyon hálás vagyok Neked ezért .Köszönöm az alkalmat,valóban nagyon jók vagytok,nagyon jó, amit csináltok,ajánlani fogom ismerőseimnek!Arról csak pár szót ejtek ,milyen jó az időmet nekem beosztani a nyelvtanulásra,mivel van 2 gyerkőcöm,ez mellett nem lenne egyszerű eljárni órákra.1szóval:KÖSZÖNÖM!!!

B.B - 2010.08.06. - ANGOL LECKÉK


Most Skóciában dolgozom, úgy ezelőtt német nyelvet tanultam. Az angol nyelvet sosem tanultam, csak ezeket a leckéket tanulmányoztam, néha el el hanyagolva. S most hogy szinte minden nap foglalkozom vele egy keveset, max 15 percet:úgy érzem nem hiába való . 3 hónapja vagyok itt és ennek segítségével már nagyon sok mindent megértek, pedig itt aztán van mindenféle angol:angol angol, skót angol, meg amerikai angol.Ahhoz hogy rendesen és helyesen tudjak beszélni még van mit tanulnom, de köszönöm ezt a tanulási lehetőséget, nekem sokat jelent:köszönettel:

mensi- 2010.08.02. ANGOL NYELVTANFOLYAM


 

Nagyon élvezem a tanulást veled Tündi. igazán csak akkor hagyom abba, amikor muszáj felállnom, mert időre el kell mennem. Többször is megcsinálok egy-egy feladatot, és szótárazok ezerrel. Köszi!

Éva - 2010.07.30. - ANGOL LECKÉK


Köszönöm szépen Tündi!
Nagyon tetszenek a feladatok!
Újabb és újabb felfedezéseket teszek,ha idejutok nem tudok elszakadni a géptől.
Még egyszer Thank you!

K. K - 2010.07.29. - ANGOL PERCEK


Csak azt szeretném megosztani mindenkivel, hogy nagyon élvezem ezt a tanfolyamot, pedig én sosem szerettem a nyelveket, de itt sikerélményeim vannak, ez lelkesít, s örömmel kapcsolok erre az oldalra! Köszönöm!

Judit - 2010.07. 10. TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam (100 lecke)Mi tetszett a leckék során?

A változatosan, sokrétüen  öszeállított feladatok és a leckékhez tartozó  alapos nyelvtani  magyarázatok

Klári- 2010.06.30. ANGOL NYELVTANFOLYAM


Szia tündi!köszönöm szépen a feladatokat,nagyon sokat segítenek.próbálom követve a tanácsod addig gyakorolni,még hibátlan nem lesz.szerintem nagyon sokat fejlődtem,hála neked.a feladatokhoz úgy kezdek hozzá,mintha mondjuk egy rejtvény lenne, amire pontokat kapok,így játékossá válik.köszi

Sz.M. - 2010.06.29. - ANGOL LECKÉK


Rengeteget tanultam. Az ötletek a szavak tanulásával kapcsolatban igazán alkalmazható és tartható mennyiség. A játékok igazi felüdülést adtak a végén. Nagyon élvezezetes 20 lecke volt.

Monika. - 2010.06.29.- ANGOL LECKÉK


Mikor az első jó néhány leckét megkaptam, csak halogattam, hogy elkezdjem. Mindig örömmel nyugtáztam, hogy küldted az új feladatokat, de nem néztem meg őket. Azt hiszem, féltem a kudarctól. Aztán csak az elsőt kellett elkezdenem, azóta "szenvedélyesen angolozom". Igen, annyira tetszenek a feladatok és azok játékos és élvezetes formája, hogy alig várom az újabbakat, amikor pedig nincs új feladat, szókártyákat írok, szavakat tanulok és bújom a Dohár-féle "Kis angol nyelvtan"-t. Az önbizalmam is kezd megjönni.
Köszönöm Neked a feladatokat és a Kedv csinálást!!!
További szép hét hétvégét!
Üdv:

Tündi - 2010.06.25. - ANGOL LECKÉK


Nagyon tetszenek a feladatok különösen, hogy hangsúlyt
fektetsz a szótári alakokra is és nem csak
fonetikusan írod le a szavakat. Jól érthetőek, logikusak
a feladatok ,gyönyörűek a képek és persze nagyon jó,
hogy ellenőrzési lehetőség is van.
További sok sikert kívánok a munkádhoz.
Üdvözlettel:

J. C. - 2010.06.21.- ANGOL LECKÉK


Mi tetszett a leckék során?

Nekem nagyon tetszenek, mert játékosak és sokat gyakoroltatnak. Azóta szeretem az angol nyelvet tanulni amióta elkezdtem ezt a tanfolyamot.

Regina- 2010.06. 21. TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam (100 lecke)


Tetszett, hogy röviden, lényegre törően fogalmaztátok meg a szabályokat, és a feladatok megoldásában is volt sikerélményem folyamatosan. Nagyon köszönöm, lendületet kaptam Tőletek, folytassam!

Zsófi - 2010.06.14.- ANGOL LECKÉK


Meg a nagyiknak is tetszenek a feladatok !Koszonet .Varjuk a kovetkezo feladatokat.

Julia - 2010.06.11. - ANGOL PERCEK


Fantasztikusan jók a leckék örülök,hogy beiratkoztam nagyon élvezem,és rengeteget tanulok. Köszi

Laci - 2010.06.09.- ANGOL LECKÉK


Köszönöm Tündi a leckéket, nagyon jók, és érthetőek,a gyakorló feladatok, a játékok és a hanganyagok a szótanulók. Egyszerűen mindegyiket szeretem. További szép napot kívánok

Edit - 2010.06.09. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam (100 lecke)


Nagyon jók a részletes nyelvtani magyarázatok,és nagyon szeretem a játékos gyakorlásokat! Örülök hogy rátaláltam erre az oldalra!Üdv:

N. Ildikó - 2010.06.07.- TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam (100 lecke)


Nagyon tetszenek a jatekos formaban levo feladatok. Egyebkent mindet nagyon szeretem. Nagyon jol osszeallitott leckek!!! Koszonet erte!

L. Ildikó - 2010.06.06. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam (100 lecke)


A leckék nagyon érthetőek voltak, magyarázatokkal fűszerezve, a feladatok pedig még szórakoztatóak is. Kíváncsi vagyok az eredményemre, mert az angol nyelvet kezdetben nagyon nehéznek éreztem. Most kezdem megszeretni.

Laci - 2010.06.03.- ANGOL LECKÉK


Nagyon örültem a tesztem eredményének!Csak egy hibám volt,hihetetlen!
Bár be kell vallanom,hogy a 4. lecke feladatait elfelejtettem megcsinálni és ennek ellenére is csak 1 hibám volt!
Már tudtam hogy hibás , amikor megnyitottam a 4. leckét és beugrott hogy nem csináltam meg a feladatokat!
Ennek ellenére nagyon boldog vagyok és várom az újabb leckéket feladatokat.Nagyon lelkes vagyok az angol tanulással,ilyen még nem volt velem!!!!!!!
Köszönöm
További szép napot!

B.M. - 2010.06.01. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam (100 lecke)


Nagyon hasznosak számomra  a leckék, amiket küldesz. Teljesen nulláról indultam fél évvel ezelőtt, azóta nagyon sokat fejlődtem, amit köszönhetek a tanodának, illetve Neked is!
További sok sikert kívánok a munkádhoz!
Köszönök mindent!
Üdv:

Ibolya - 2010.06.01.- ANGOL LECKÉKKíváló összeállításokban jelennek meg a feladatok. A tesztek megoldásánál biztosítva van az ellenőrzés és ha szükséges "tippel" kisegítés. Ha ezt a 100 gyakorlatot többszörösen ismételjük, biztos, hogy az angol nyelvet megalapoztuk! Jöhet a középhaladó szint!
Köszönet mindenért, üdvözlettel

Zsuzsi - 2010.05.27.- ONLINE ANGOL FELADATOK


Én még csak 14 éves vagyok, de már most sokat tudott segíteni ez a honlap.
Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget, és csak így tovább.

Balázs - 2010.05.27.Még a Manóknak csendespihenő van kicsit ápolom a lelkem és gyorsan megcsinálom a feladatokat. Könnyen áttekinthető, mintha csak nekem találtad volna ki. Nagyon várom a következőt. Szuper, amit csinálsz!

Hédi - 2010.05.25. - ANGOL LECKÉK


Nekem nagyon  tetszetek a jatekok meg a leckek is !
Koszonom:)

Beata - 2010.05.20. - ANGOL LECKÉK


Kedves Tündi!
A feladatok nagyon jók és nagyon élvezetes tanulni, mert könnyen rögzitem a fejembe..Köszönöm a leckéket
szép napokat. egy újrakezdő:

Szilvia - 2010.05.17. - ANGOL LECKÉK


Szia!:)
Nagyon tetszik ez az angolos oldal! =)
Osztályfőnökömmel (aki az angol tanárom is egyben) ezen az oldalon szoktunk gyakorolni, és nagyon jó! =)
Külön örülök a magyarázatoknak! =)
Üdv:

Jenny- 2010.05.09.


Nagyon tetszett az egész, a játékos feladatoktól a nehezebben megoldható kérdésekig. Nagyon köszönöm,a tanfolyam segített átismételni a régen tanult nyelvtani dolgokat, az egyszerű szókincset.

Erzso - 2010.05.07. - ANGOL Nyelvtanfolyam


Nagyon hasznosnak találom az elküldött leckéket. Főként a magyarázatokat értékelem. Néhány dolgot már tudtam  angolból, de a magyarázatok hiányosak voltak. A feladatok nagyon jók és alapos munkát mutatják. Látszik a tapasztalatod!!!
Köszönöm, a tippeket is!
Nagyon jó a tanfolyam élvezet tanulni!
Üdvözlettel:

F. Móni- 2010.04.11. - ANGOL LECKÉK


Nagyon tetszenek a feladatok, nagyon orulok, hogy rabukkantam erre az oldalra!
En Skociaban elek es dolgozok, angolt az iskolaban 12 evig tanultam, a szokincsemmel semmi problema, de a nyelvtant SOHA nem lattam ennyire erthetoen sehol.
Konnyen tanulok belole es orommel teszem!
Koszonom, es varom a tovabbi leckeket!
Szep napot:

Moni - 2010.04.29. - ANGOL Nyelvtanfolyam


Mi tetszett a tanfolyam során?

A játékos,szórakoztató feladatok. A folyamatos ismétlések a régebbi feladatokra.
Tetszett, hogy voltak beugrató kérdések a feladatsorokban.
Szerintem nagyon jók voltak a feladatok.
Csak ajánlani tudom másoknak is!
Köszönöm, hogy itt lehettem!
Szép napot!

Emőke- 2010.04.24. ANGOL NYELVTANFOLYAM


Rabszolgája lettem a gépemnek, órákat töltök itt és gyakorolom a feladatokat több-kevesebb sikerrel, nagyon szeretem valamennyi összeállítást és remek dolog az ismétlési lehetőség, rengeteget lehet tanulni belőle! Nagyon köszönök mindent és boldog vagyok, hogy rátaláltam a Tanodádra!

Zsuzsi - 2010.04.16.- TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam (100 lecke)


Boldog vagyok, hogy angolt tanulhatok a segítségeddel. Ilyen érthető és tanulható tananyaggal, még eddig nem sikerült találkoznom. Nagyon köszönöm Neked!
Üdvözlettel:

Ibolya- 2010.04.11. - ANGOL NYELVTANFOLYAM


Tetszett, hogy azonnal le tudtam ellenőrizni a feladatokat, a különféle nehézségi fokok, érthető jó példák, magyarázatok, a dalok és a játékok. Változatos volt és nem unalmas!!

Zsuzsi - 2010.04.05. - ANGOL PERCEK


Hát nagyon köszönöm a leckéket amit küldesz,nagyon jok,öszintén elég nehezen fogtam neki,de muszáj mert külföldre készülök és nagyon fog kelleni az angol igy hát nekifogtam,csak addig volt nehéz még megnyitotam az elsö leckét,mert mosmár várom a következö- ket,érdekes,és könyen lehet tanulni.Ilyen lelkesen még sosem ültem le tanulni!:)
Üdv: Zsuzsi

Sz. Zsuzsi - 2010.04.02. - ANGOL LECKÉK


Köszönöm, hogy elküldted a feladatokat.Amikor hazajöttem amunkából,úgy gondoltam,hogy néhány percet forditok az átnézésére.Már 2 órája ezeket a jó kis feladatokat csinálgatom.
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kivánok.

L. Erika - 2010.04.02. - ANGOL PERCEK


Nagyon tetszett az egyszerű megfogalmazás, az érthető magyarázat. A feladatok könnyen megoldhatók, és a játék alapján jól begyakorolhatók a tanultak.

S.A. - 2010.04.01. - ANGOL NYELVTANFOLYAM


Teljes erőbedobással csinálom a gyakorló kv feladatait!!! Legnagyobb örömöm, hogy már mindenféle félsz nélkül fordítom a mondatokat!! Nagyon jó módszer, hogy annyit gyakorlok amíg - szinte gondolkodás nélkül!!! - tudom fordítani.(ez 1 csinos lány.. ez a lány csinos..) Most a 36. old.-nál tartok, a mondatokat gyártom oda-vissza, minden szóra... ellenőrzöm úgy, h. a Te mondataidat fordítom - persze letakarva a megoldást!!!
A 28. old.-on volt 3 hibám- a tagadás és igenlés bezavarta a "logikámat"!!! (7/5 FELADAT) Szerintem nem rossz eredmény!!
Köszönöm NEKED!!!!!!!!!!!!!!! Így távoktatásban is "átjön" a hihetetlen energiád, hogy bízol a tanítványaidban, bízol a módszerben...mi meg örömmel csináljuk, mert kapjuk a dícséretet, a bíztatást!!
Én így látom!!!!!!!

Sz. K. - 2010.04.01. - TUDÁSTÁR - Online Angol Nyelvtanfolyam (100 lecke)


Nagyon szépen köszönöm a segítséget,nagyon élveztem a gyakorlást,a segítségeddel.Nagyon jó volt az érthető magyarázat az elméleti részeknél, és utána a teszt amivel sikerült elsajátítani a tudást! Gratulálok Neked!További jó munkát,és eredményes tanítást kívánok Neked! Üdvözlettel:

Éva - 2010.03.27. - ANGOL NYELVTANFOLYAM


Négy hónapja 53 évesen kezdtem el az angol nyelvet tanulni. Végtelenül örülök hogy Rád találtam. Nagyon tetszenek a küldött feladatok, mindennap gyakorolom is őket. Az egészben az is nagyon jó, hogy a kiejtést is leírod. Gratulálok, és várom mindennap a feladatokat.

Éva - 2010.03.24.


Nagyon jó ötletet adtál a szavak gyakorlásához, ahogy egy-egy tanuló tanulja. Én próbálok több könnyebb szöveget hallgatva olvasni, többször és a benne lévő még ismeretlen szavak talán megmaradnak, ha nem is mind, de sokat nyerek vele. az általad küldött leckéket ismételgetem, főleg a nyelvtan miatt, nagyon jók! Köszönöm

Zsuzsi - 2010.03.23.


Nagyon tetszenek a leckék. Lényegretörőek. Jó, hogy nem túl hosszúak, tehát egy elfoglalt ember is be tudja iktatni a napirendjébe.
üdv. Kati

Kati - 2010.03.22. - ANGOL LECKÉK


Nagyon jók a feladatok, mérhető a tudásom, sőt még azt is észrevettem, hogyha több nap kiesik több hibát észlelek, ami gondolom azt jelenti, hogy még nem 100%-os a tudásom..Örülök, hogy megtaláltam egy olyan tanfolyamot amit én ugy érzek, hogy számomra testre szabott..Nagyon jók a feladatok, a zenék. Szivesen ülök le tanulni. Nagyon jó mert bátorságot is ad.

Gabriella - 2010.03.22. - ANGOL PERCEK


Én kedvtelésből kezdtem el tanulni most az angolt, meg a szabadidőm értelmes eltöltéseként. Eddig nagyon tetszenek az összeállításaid, könnyen érthető, szórakoztató. Örülök, hogy regisztráltam!
Üdv: Zoli

Zoli - 2010.03.17. - ANGOL PERCEK


A feladatok; hogy volt nagyon kezdőknek és haladóbbaknak. A leckék végén a játékok, amik szintén segítettek elsajátítani az aznapi nyelvtan.

Mónika - 2010.03.10. - ANGOL LECKÉK


Az érthetőség, a sikerélmények, és a közvetlen stílus. :-)Ha több időm lesz komolyabban átnézni az anyagokat lehet, hogy mégis megtanulok egy idegen nyelvet??? Tisztelettel:

K.Laci - 2010.03.04. - ANGOL NYELVTANFOLYAM


Egyszeruen lenyugozo. Az alltalam eddig ismert hasonlo oldalak es segedeszkozok kozul ez a csucs. Nagyon hasznos attekintheto es kellemesen lehet tanulni vele. Koszonom hogy reszesulhetek belole. Sok sikert kivanok.

Misi - 2010.02.25.- ANGOL NYELVTANFOLYAM


sziasztok ez igy angol vizsga elött sokat segített. Köszönöm.
Régi megfakult tudásomat felelevenítve átjutottam. Köszönöm

Merlin - 2010.01.04. - Angol Szótanuló


Nagyon élveztem ezeket a feladatokat a sokszínűségükkel, ahogyan tömeget adsz a dolgoknak  és  a feladatok hátterének a színeivel is.

Zsuzsa - 2009.12.27. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam (100 lecke)


Ezek a feladatok nagyon jók. Mivel én még csak 7.-es vagyok, ezért ezek a feladatok nagyon sokat segítenek nekem, hogy felelevenítsem azokat amiket tanultam, és, hogy újakat tanuljak. Köszi a feladatokat.

Krisztina - 2009.12.25. - ANGOL PERCEK


Nagyon nagy segitséget kapok az angol tanuláshoz, ez most nekem nagyon fontos.

Márta - 2009.12.23.


Nagyon-nagyon élvezem a feladatokat! Egy ültő helyemben csináltam meg őket! Persze van vagy 2 hibám... de eléggé "szigorúan" állítod be az "értékelést"!!! Persze ez így jó!!!

Klári - 2009.12.21. - TUDÁSTÁR - Online Angol Nyelvtanfolyam (100 lecke)


Nagyon szépen köszönöm a feladatokat amiket küldtél! Nekem is sokat segítenek az itthoni tanulásban. Lassan de biztosan haladok! Még egyszer  köszönöm! Szép napot kívánok.

Éva - 2009.12.15. - ANGOL PERCEK


Nagyon tetszett a szisztematikus felépítés a folyamatos figyelem és visszajelzés. Úgy gondolom, hogy a legjobb visszajelzés az hogy részt veszek a folytatásban is. Köszönöm.

Misi - 2009.12.05. - ANGOL NYELVTANFOLYAM


Köszönöm az elküldött leckéket és hogy tanulhatok általad a neten keresztül. Nagyon tetszenek. Azóta mindennap gyakorlok. Sokat jelentenek nekem ezek a gyakorló feladatok. Köszönöm, hogy segítesz!

Gabee - 2009.10.30. - ANGOL LECKÉK


MINDEN feladatot élveztem! Jó volt a KÉPES magyarázat - valóban megmaradt a fejemben! (vizuális típus vagyok) . . . Örültem, hogy megismertelek... Kívánom, hogy maradj minden körülmények között ilyen! Kedves, jópofa, és  itt mindenféle szépet és jót írhatnék Rólad... amit én gondolok és bízom benne, hogy nem tévedek!!!

Klári - 2009.11.29. - TUDÁSTÁR - Online Angol Nyelvtanfolyam (100 lecke)


Az egyszerű, érthető magyarázatok, végig magyar nyelven, a sok példamondat, és a gyakorló feladatok is. Jó volt, hogy egyből tudtam javítani a gyakorlatokat.

Erika - 2009.11.28. - ANGOL LECKÉK


Kimondhatatlanul örülök, hogy beléd botlottam a neten. Nagyon jónak tartom a feladatokat, alaposak, gyakoroltatnak. Sokkal jobban érzem magam, ha minden nap csinalhatom őket. A saját tempómban, de Te általad. Mégegyszer köszönet érte!

Gabi - 2009. 11.23. - ONLINE ANGOL FELADATOK


A feladatok nagyon jók, én az online feladatos tanulási formát kedvelem.

László - 2009.10.06. - ONLINE ANGOL FELADATOK


Érthető, világos, és nagyon jó képekkel, jól szerkesztett feladatok. Magam is tanítok, és tudom,a didaktikusság, meg a jó módszertan a tanítás alapja. Ennek te birtokában vagy! Gratulálok, és örülök, hogy megtaláltalak.

Edit - 2009. 09. 24. - ANGOL LECKÉK


Köszönöm az eddig kapott emaileket, de Angliában vagyok és járok suliba!
Sokat segítettetek, további sok sikert!

József - 2009.09.24.


Nagyon jól össze van állítva minden nagyon jó szerintem a játszva angolul és tényleg így könnyebb a tanulás.Továbbra is köszönöm neked hogy küldöd a napi leckéket. További szép napot.

Ildikó - 2009.09.08. - ANGOL LECKÉK


Az első észrevételem az lenne, hogy nagyon jól összeállítotad a leckét teljesen értelmezhető és nagyon jól kifejt számomra mindent és nagyon tetszik! Köszönöm!

Noémi - 2009.08.01.


Köszönöm szépen az érdekes és hasznos feladatokat! Nagyon segítenek, hogy újra formába hozzam magam. Szeretnék tavasszal kimenni Angliába dolgozni hosszabb időre, de lehet, hogy még előbb neki kell vágnom az útnak. Most iparkodom, és meló mellett szorgalmasan gyakorlom a feladataidat!

Ani - 2009.07.28. - ONLINE ANGOL FELADATOKNéhány hónapja, heti 2x2 órában jártam, kiscsoportos foglalkozás keretében tartott angol oktatásra. Emiatt különösen hasznosak számomra a nyelvtani magyarázataid, és a különféle tesztek. Bízom abban, hogy áldásos tevékenységed eredményeként "valamikor meg fogok tudni szólalni " angolul.

Évi - 2009.07.20.


Még mindig nagyon tetszik. A könnyen összekeverhető szavak különösen nagyon jók. Választ kaptam egy korábbi problémára. Nem nagyon tudtam mikor használja az angol a big, large, great szavakat. Most választ kaptam. Szótár nem nagyon adott segítséget. Most már tudom. :)

Wendy - 2009.10.08. - TUDÁSTÁR - Online Angol tanfolyam (100 lecke)Tündéri vagy, mert az összeállított anyag szuper, érthető, világos. Várom
a következő leckét.

eger111 - 2009.07.12.- ANGOL LECKÉK


Nagyon aranyos vagy a feladatok is azok s hasznosak amiket küldesz nekem igyekszem megcsinálni őket,,,
Nehéz az angol én szeretném tudni ezért is kerestem valami jó oldalt ha már van internetem itthon,,,,s én is örülök hogy rádtaláltam..

Anett - 2009.05.26. - ONLINE ANGOL FELADATOKÖrülök, hogy rátaláltam a honlapodra, mivel elég sok ilyen hírlevélre felíratkoztam már, de ez az első, ami nemcsak tetszik, hanem szórakoztató is. Újra gyereknek érzem magam és elbűvölnek a feladványok, szerintem a játékosság az egyik legjobb út a tanulásban. Csak így tovább!

Ági - 2009.05.22. - TUDÁSTÁR - Online Angol Nyelvtanfolyam (100 lecke)


Szia!
A zenés szótanuló volt az eggyik legjobb,még a 3 és fél éves kislányom is énekelte.Viszont nekem az egész lecke tetszett!!!!! Könyebben tanultam meg most a szavakat!!
KÖSZÖNÖM!!!!
GRATULÁLOK NEKED!

Böbe- 2009.04.27. - ANGOL PERCEKÉn magántanárhoz is járok hetente kétszer, de a nyelvtan gyakorlásához nagyon jók a feladatok. Világosak, érthetõek, azonnal látható az eredmény. Hasznosak a tanácsaid.

Csilla - 2009.04.18. - ANGOL PERCEK


Köszönöm érthetõ, világos nem tűnik úgy mintha más világba cseppentem volna. Köszönöm még egyszer és várom a folytatást.

Márti - 2009.07.12. - ANGOL LECKÉKMostanában keveset voltam itt a napközbeni elfoglaltságom miatt. Alig vártam, hogy esténként leülhessek a géphez. Nagyon jók a feladatok, örömmel oldom meg őket! :) A régebbiekhez is visszatérek, sokat segít az ismétlés is.
Nagyon köszönöm a lelkesedésed, a fáradozásodat és a jó feladatokat.

Szeretettel üdvözöllek, kellemes napokat kívánok:

Ircsi- 2009.03. 25. - ANGOL PERCEK


Nagyon tetszenek az uj feladatok, és most nem okoz gondot az elérhetősége sem, mint korábban.
Hogy ez beirós, vagy kiválasztós, az nekem mindegy.Nagyon élvezem, sok időt töltök itt!
Sok ilyent kivánok magunknak! Köszönet érte Neked!
Üdv:

Magdi - 2009.02.25. - ANGOL PERCEKNagyon tetszenek a feladatok! :)
Tegnap, amikor megérkezett a meglepi, azonnal rácsaptam és nem tudtam abbahagyni, míg meg nem csináltam azokat. Igaz változatos eredményeim lettek, volt 48-100 %-ig minden. De nagy öröm számomra, hogy több volt a 80-98 %-os. Nagyon jó, hogy le tudtam ellenőrizni. Próbáltam segítség nélkül, de nagyon jó a tipp gomb, mert volt olyan is, hogy csak egy betűt vétettem és kisegített.
A korábbi feladatok is nagyon tetszettek!
Köszönettel és szeretettel üdvözöllek:

Ircsi- 2009.02.12. - ANGOL PERCEK 

 

angol kezdő, angol             létige, online angol tanfolyam, angol percek, kezdő angol, angol             tesztekSzeretnél hetente különböző angol feladatokat, zeneszövegeket, szókincsfejlesztő feladatokat kapni?

ide kattints!

Plusz ajándék: több, mint 100 online angol feladat! Megnézem mi is ez

 

 

 
Köszönöm mindenkinek! Várom további visszajelzéseiteket is!

 

guestbook

 

 

 

 

 

 

 

 


Számít a véleményed, írd meg nekünk!

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotONLINE ANGOL - “A tanítók csak az ajtót nyitják ki, belépned neked kell.”- keleti bölcs